Connect with us

Alba

Programul pentru creșterea natalității: aproape 4000 de cereri în trei zile. Toate detaliile pentru beneficiari. LISTA clinicilor

Publicat


Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat joi că s-au înregistrat aproape 4000 de solicitări în programul social pentru creșterea natalității. Înscrierile au început din 5 decembrie.

”Am primit aproape 4.000 de solicitări până în acest moment, cele mai multe dintre dosare fiind transmise pe adresa de e-mail natalitate@mfamilie.gov.ro.

Doar în primele 3 minute au intrat 800 de mesaje, adică aproape 4 pe secundă. În unele cazuri, este posibil să nu fi ajuns încă mesajul de confirmare din cauza numărului foarte mare de mesaje sosite în același timp”, a precizat Firea.

Potrivit sursei citate, toate dosarele vor primi ”în cel mai scurt timp” numărul de înregistrare, iar în cazul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, calificați la faza națională a Olimpiadei de Economie și Psihologie

Publicat

Doi elevi ai Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale de Științe socio-umane, la Economie și Psihologie. Este vorba despre elevul sergent Robert Vlad din clasa a XI-a și eleva caporal Diana Stanciu din clasa a X-a. 

Elevii colegiului militar manifestă interes pentru disciplinele socio-umane, discipline care îi ancorează în viața cotidiană, îi încurajează să-și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie. Ce spun astrele despre relații, bani, sănătate și profesie pentru fiecare zodie

Publicat

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie: Ce spun astrele despre relații, bani, sănătate și profesie pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Zodiacul este un sistem de clasificare astrologică care împarte cerul în 12…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

DUMINICĂ: Drumeție pe Dealul Mamut, organizată de Centrul de Tineret Alba Iulia. Cum se pot înscrie tinerii

Publicat

Tinerii care vor să evadeze în aer liber și să participe la o plimbare ușoară sunt invitați duminică la o drumeție pe Dealul Mamut de lângă Alba Iulia. 

Evenimentul este organizat pe 14 aprilie, de la ora 15:00, de către Centrul de Tineret Alba Iulia, sprijinit de Fundația Județeană de Tineret Alba. Punctul de întâlnire este parcarea Kaufland, situată pe strada Calea Moților.

„Visezi la o evadare în aer liber și o plimbare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O nouă lege a poliției locale. Care sunt principalele schimbări și ce atribuții vor avea polițiștii locali. PROIECT, în dezbatere

Publicat

O nouă lege a poliției locale. Legea poliției locale, cu o vechime de peste 13 ani, urmează să fie înlocuită.

Un proiect de lege în acest sens a fost publicat recent în dezbatere publică de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Potrivit expunerii de motive, în prezent activitatea poliției locale este reglementată prin Legea poliției locale nr. 155/2010. „De la intrarea în vigoare a acestei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe