Connect with us

Cluj

Proiect imobiliar de case, al lui Alin Tișe și al unui secretar de stat în Ministerul Apărării (PNL), avizat favorabil la Cluj

Publicat



Firma Central Investment Plaza, controlată de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a primit, joi, undă verde din partea Comisiei de Urbanism a Consiliului Județean, pentru amenajarea unui ansamblu de case la Sălicea, comuna Ciurila.

Pe terenul de 8200 mp a fost propus un ansamblu format din 6 case de dimensiuni reduse.

Din terenul studiat, suprafața de 6.429 mp era în extravilan așa că astăzi a fost avizată introducerea întregii suprafețe în intravilan.

Printre beneficiarii documentației de urbanism se află și secretarul de stat în Ministerul Apărării, Marius Bălu, membru PNL. Marius Bălu a fost și membru în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă ”Someș”.

Pentru transparență, Alin Tișe a părăsit ședința Comisiei de Urbanism la momentul dezbaterilor.

În firma respectivă șeful CJ Cluj apare ca fiind asociat unic. În 2021, Central Investment Plaza SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 150.000 de lei.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

case alin tise salicea central business plaza

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. 25 de companii și universitățile clujene și-au prezentat oferta la Bursa locurilor de muncă a AJOFM

Publicat

Zeci de companii și cele mai importante universități clujene și-au prezentat oferta la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj vineri, 14 mai, la Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, o bijuterie a Transilvaniei, își redeschide porțile în weekend. Renovarea a durat 7 ani

Publicat

Castelul din Gilău se redeschide în acest weekend pentru public, după un proces de renovare meticulos și amplu, care a durat șapte ani.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău va fi de acum un centru cultural…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj caută ÎNLOCUITOR pentru Otele. Pe cine ar vrea „Bursucul”

Publicat

Având în vedere că CFR Cluj și-ar putea vinde omul de gol, pe Philip Otele, în această vară, Dan Petrescu caută variante de înlocuire.

Una dintre acestea ar putea fi Adrian Mazilu, 18 ani, fostul jucător al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe