Connect with us

Alba

Proiect pentru continuarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor pe râul Arieș și afluenții acestuia, în Alba și Cluj

Publicat



Proiect pentru continuarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor pe râul Arieș și afluenții acestuia, în Alba și Cluj. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 1 iulie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajarea râului Arieș și afluenți pentru apărare împotriva inundațiilor a localităților Câmpeni, Baia de Arieș, Lunca Arieșului, și aval Acumularea Mihoești, jud. Alba și jud. Cluj”. Titularul proiectului este Administrația Bazinală Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Mureș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Rezultate Evaluare Națională 2024 în Alba: FĂRĂ medii de 10. Unde au fost cele mai bune rezultate din județ

Publicat

Rezultate Evaluare Națională 2024: În județul Alba, în acest an, nu au fost înregistrate medii de 10, potrivit datelor publicate miercuri de Ministerul Educației.

Comparativ, în 2023 au fost 9 medii de 10, în 2022 trei medii de 10, în 2021 – cinci medii de 10 și în 2020 – 22 de medii de 10 (23 după contestații).

Rezultate Evaluare Națională 2024. Primele locuri în funcție de medie au fost de la școlile:

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Au fost publicate notele și mediile elevilor, la examen. Cum se depun contestații

Publicat

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Au fost publicate notele și mediile elevilor, la examen. Cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații. 

Rezultatele sunt publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui elevilor. La prima probă susținută, elevii au primit, pe bază de semnătură, coduri individuale înlocuiesc, pe listele de afișare, datele nominale de identificare.

AICI,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

L-ați văzut? Bărbat din Poiana Vadului, DISPĂRUT de o săptămână. Este căutat de către polițiști

Publicat

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Poiana Vadului, județul Alba. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Care sunt pașii

Publicat

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Certificatul de cazier judiciar pentru persoanele fizice se obține de la orice subunitate de poliție în care funcționează ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Acesta se eliberează, de regulă, pe loc sau în cel mult 3 zile lucrătoare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate