Connect with us

Cluj

PSD Cluj scoate la înaintare numele pentru subprefect. Cine e în cărți?

Publicat



cluj napoca prefectura e1613550728638.jpg

Conducerea PSD Cluj speră să aibă un subprefect numit la Prefectură până la sfârșitul săptămânii viitoare, urmând ca trei propuneri să fie trimise conducerii centrale care va alege una.

Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a declarat pentru Cluj24 că sunt mai multe persoane în cărți pentru această funcție.

”Am avut în ultima perioadă mai multe întâlniri cu primarii, cu președinți de municipii și orașe, cu forurile de conducere județene și au rezultat mai multe nume pentru ocuparea funcției de subprefect, printre care Laura Chiorean Pop, avocat, președintele organizației de femei a PSD Cluj, Dan Morar, Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, Aurel Cherecheș, fostul prefect de Cluj, sau Valentin Cuibus, fostul șef al ISJ. La sfârșitul acestei săptămâni urmează să trimitem conducerii centrale de la București trei nume, dintre care Biroul Politic Național va alege unul”, a spus Cordoș.

Acesta speră ca săptămâna viitoare să fie desemnat noul subprefect care să fie numit prin Hotărâre de Guvern.

”S-a vorbit de funcții, care revin PSD Cluj, nu de oameni. Oamenii vin să se plieze pe funcții, nu se caută funcții pentru oameni. Nu s-au pus oamenii înaintea portofoliilor”, a precizat Alexandru Cordoș.

Acesta a decis să rămână președinte al filialei județene Cluj și consilier județean și să se dedice activității de reorganizare a organizației pentru a-și onora mandatul dat de alegători în deliberativul județean.

Incertitudine la PNL

Dacă la PSD Cluj lucrurile intră, oarecum, în linie dreaptă, la PNL situația este mai complicată, în condițiile în care în cadrul filialei nu s-a luat nicio decizie, dacă să fie avansată ca prefect Irina…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Gata PAUZA! Începe EURO 2024. Când joacă România și cum se PREGĂTESC barurile din Cluj pentru eveniment

Publicat

Începe EURO 2024! Turneul final al Campionatului European de Fotbal debutează vineri, 14 iunie, la ora 22.00, cu meciul Germaniei, țara gazdă, contra Scoției. Cu alte cuvinte se dă startul unei luni pline de fotbal de…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Primarul Emil Boc, la podcastul Cluj24, despre rezultatul alegerilor locale din 9 iunie

Publicat

Primarul Emil Boc este invitat, vineri, de la ora 11, la podcastul Contraste de pe Cluj24, realizat de jurnalistul Florin Danciu, în care a comentat rezultatul alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie.

Emil Boc…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ce sumă va trebui să PLĂTEȘTI de la 1 iulie dacă vrei să cumperi VECHIME în muncă. Care sunt ACTELE necesare

Publicat

De la 1 iulie, suma care trebuie plătită la cumpărarea vechimii în muncă va crește din cauza majorării salariului minim pe economie la 3.700 de lei. Astfel, pentru contractele semnate după această dată, suma care va trebui…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Primarul Emil Boc, invitat în direct la podcastul Contraste de pe Cluj24, vineri de la ora 11

Publicat

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este invitat în direct, vineri, 14 iunie, de la ora 11, la podcastul Contraste de pe Cluj-Napoca, realizat de jurnalistul Florin Danciu.
Podcastul va putea fi urmărit pe Cluj24.ro,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe