Connect with us

Alba

PSD: Salariul minim european s-ar putea aplica în România din ianuarie 2023. Cu cât vor crește veniturile românilor

Publicat



Salariul minim european s-ar putea aplica în România din ianuarie 2023, anunță PSD.

Partidul va susține în Coaliția de guvernare ca Guvernul să adopte din acest an prevederile directivei europene adoptate recent de Parlamentul European cu privire la salariile minime adecvate din Uniunea Europeană.

În aceste condiții, măsura ar putea să se aplice de la 1 ianuarie 2023. Introducerea în România a mecanismului recomandat în Directivă, prin care salariul minim e stabilit la 50% din valoarea salariului mediu brut pe economie ar conduce la o creștere a venitului minim de la 1 ianuarie 2023 la o valoare apropiată de 3.000 de lei brut, transmite PSD într-un comunicat, scrie Mediafax.

„Astfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Șeful FRF la Alba Iulia. Ce spune Burleanu despre șansele tinerilor jucători de fotbal din provincie de a juca la națională

Publicat

Șeful Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent miercuri, 8 mai 2024, la Alba Iulia. Acesta a vizitat baza sportivă din Micești, bază care se află în lucru. 

Alături de primarul Gabriel Pleșa și mai mulți consilieri locali, Burleanu a luat parte la o vizită de lucru pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

În baza sportivă ar urma să își desfășoare activitatea mai multe cluburi de fotbal din oraș.

Reporterul alba24.ro l-a întrebat pe șeful FRF cum se pot dezvolta tinerii fotbaliști și cum pot ajunge să joace pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Trei absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi, repartizați la Jandarmeria Alba

Publicat

Adriana, Marian și Paul, trei absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni, au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

„La debutul în carieră, aceștia vor parcurge o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, care îi va iniția în tainele meseriei de jandarm.

Îi felicităm și le urăm mult succes!

Vă reamintim că mai aveți timp să vă înscrieți în cursa pentru cele 700 de locuri la școlile militare de subofițeri de jandarmi”, au transmis reprezentanții…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Expoziție inedită la muzeul din Alba Iulia, de 1 Iunie: Peste 170 de figurine din plastic cu Batman și inamicii săi vor fi expuse

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va găzdui timp de aproape o lună o expoziție inedită. Expoziția a o fost gândită pentru cei mici, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Este vorba despre o colecție privată cu figurine din plastic cu personajul de benzi desenate și filme, Batman. 

O colecție care numără peste 170 de figurine din plastic cu Batman, Robin și inamicii lor: Joker, TwoFace, The Penguin, sau Poision Ivy. De asemenea vor fi expuse și mai multe automobile ale supereroului (Batmobile). 

Expoziția va fi una inedită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat Victor Negrescu, PSD Alba: România și județul Alba au tineri de excepție

Publicat

România și județul Alba au tineri de excepție. Am fost onorat să premiez zeci de tineri cu rezultate deosebite din județul nostru.

De la sport la geografie, de la muzică la șah, avem tineri care au devenit deja ambasadori de excepție ai județului Alba și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale.

Acești tineri demonstrează că se poate și că cea mai importantă resursă, din păcate ignorată de anumiți decidenți, rămân oamenii. Ei sunt pentru mine #OmulPotrivitLaLoculPotrivit și cred cu tărie că exprimă puterea noastră de a schimba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe