Connect with us

Alba

Punct de lucru temporar SMURD, la Șureanu. CJSU Alba a decis asigurarea unei construcții, pe durata sezonului 2020-2021

Publicat


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a decis marți asigurarea unei construcții ușoare pentru ISU Alba, în vederea deschiderii unui punct de lucru temporar SMURD, în zona Domeniului Schiabil „Poarta Raiului” din Munții Șureanu, pe durata sezonului de schi 2020 – 2021, având în vedere afluxul de turiști înregistrat în fiecare an, precum și contextul epidemiologic actual determinat de noul coronavirus SARS-COV-2.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 22.12.2020,

HOTĂRĂŞTE:

Art.1. Asigurarea prin intermediul Instituției Prefectului – Județul Alba a unei construcții ușoare din elemente modulate, acordată ca ajutoar umanitar intern de urgență în baza H.G. nr. 614/31.07.2020, pentru Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „UNIREA” în vederea operaționalizării unui Punct de Lucru Temporar SMURD, în zona Domeniului Schiabil „Poarta Raiului” din Munții Sureanu, pe durata sezonului de schi 2020-2021.

Art.2. Transportul și amplasarea construcției ușoare din elemente modulate se va realiza cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Art.3. Prezenta hotărâre se transmite la Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului și la U.A.T. Comuna Șugag, de către Instituția Prefectului – Județul Alba, respectiv la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și la Departamentul pentru Situații de Urgență de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba.

sursa: Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie: Temperaturi neobișnuite, cu maxime de 27 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

primavara vremea flori papadie meteo

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie 2024: Temperaturi neobișnuite pentru data din calendar. Maximele ating 27 de grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Vreme suprinzătoare în weekend. Vor fi temperaturi de vară, cu maxime ce urcă până la 27 de grade Celsius și minime ce nu scad sub 6 grade.

Ultimele zile ale lunii martie aduc o vreme extrem de călduroasă, cu temperaturi ce se potrivesc mai degrabă sezonului estival….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Publicat

La Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia s-au desfășurat miercuri, 27 martie, competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba. Cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul.

Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 jandarmi s-au înscris la turneul de table și 10…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

29 martie-3 aprilie: Olimpiada sportului militar liceal, etapa I, la Alba Iulia. 180 de elevi vor participa la Spartachiadă

Publicat

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia găzduiește, în perioada 29 martie – 3 aprilie 2024, Olimpiada sportului militar liceal – etapa I.

Competiția, cunoscută și sub numele de „Spartachiada”, este organizată și condusă de către Serviciul Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării, în baza calendarului sportiv pentru anul 2024, și va alinia la start aproximativ 180 de elevi din cele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Premierul Marcel Ciolacu: nu este oportun. Nu mai suntem în pandemie

Publicat

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu consideră oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Spune că nu mai suntem în pandemie, să fie necesare astfel de măsuri.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor și închiderea magazinelor la sfârșit de săptămână.

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Ce spune premierul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe