Connect with us

Eveniment

Raed Arafat ”Am putea ajunge din nou la 10.000 de infectări pe zi”

Publicat



Raed Arafat a declarat că predicțiile specialiștilor arată că România ar putea ajunge din nou la 10.000 de infectări pe zi cu covid 19, după cum evoluează lucrurile. secretarul de stat a mai spus că autoritățile nu își doresc un lockdown total, iar în ceea ce privește restricțiile de Paște, este devreme pentru a se putea stabili ceva.

Întrebat, vineri seara, la Digi24, cum arată predicțiile experților pentru următoarea perioadă, Arafat a spus că incidențele arată o creștere clară: „Sunt zone cu creșteri mai mari decât altele, dar măsurile, oricât de exagerate par, sunt menite să încerce să oprească răspândirea. Să nu uităm că avem măsuri importante de carantinare zonală pe 14 zile, cu posibilitatea de prelungire, am ajuns la un număr…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Casa de Cultură a Studenților, iluminată în culorile drapelului României și ale steagului Uniunii Europene

Publicat

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost iluminată în culorile drapelului național și ale steagului Uniunii Europene, joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei.

Ziua Europei a fost marcată la Cluj-Napoca, joi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că am decis, la îndemnul colegilor mei din PSD și încurajat de mulți oameni din Alba, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ANAF a anunțat data până la care trebuie DEPUSE situațiile financiare anuale

Publicat

Ministerul Finanțelor și ANAF au anunțat că termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale pentru firme este 29 mai.

„Pentru aplicarea în anul fiscal 2024 a sistemului de impozitare pe veniturile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe