Connect with us

Eveniment

RAPID COM S.R.L.: ANUNT DEMARARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Publicat



ANUNȚ DEMARARE PROIECT

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

RAPID COM S.R.L., cu sediul în SIBIU, localitatea Apoldu de Sus, str. , nr. 625, înregistrată sub nr. J32/386/2006 la oficiul Registrului Comerţului, CUI 18490681, deruleaza incepand cu data de 09.04.2021 proiectul ’’Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor’’, in baza Contractului de finantare nr. M2-4784 din 09-04-2021, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului, Tg. Mureș.

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE), în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultate în urma implementării proiectului: Menținerea sau suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o periodă de minim 6 luni de la obținerea finanțării si combaterea efectelor negative ale COVID-19 asupra activitatii beneficiarului RAPID COM SRL

Valoarea proiectului este de 136.733,6775 (valoarea totala) din care :

118898.85 lei grant

17834.8275 lei cofinanțare.

Perioada de implementare a proiectului este de 1 an, de la data semnării contractului de finantare până la data de 09.04.2022.

Date de contact beneficiar:

RAPID COM SRL

e-mail: office@git-sebes.ro

tel: 0740097079.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19 Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Documentul în format pdf poate fi consultat AICI.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LIVE VIDEO: Slujba de ÎNVIERE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. HRISTOS A ÎNVIAT! Semnificații de Paște 2024

Publicat

Slujba de ÎNVIERE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. HRISTOS A ÎNVIAT!

Creştinii ortodocși iau parte, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujbele de Înviere. Este un moment important și cea mai solemnă dintre toate sărbătorile creștine din timpul anului.

Credincioșii s-au adunat la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, pentru a lua Lumina Sfântă. Slujba este oficiată de ÎPS Irineu, alături de un sobor de preoţi.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

 

Slujba de Înviere. Semnificații pentru credincioșii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Mesajul mitropolitului Clujului pentru Florin Piersic: Să-i dea Dumnezeu sănătate, să se facă bine

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru actorul Florin Piersic, care este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

”Să-i dea Dumnezeu sănătate să se facă bine,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Superstiții de Paște 2024. Cum se ciocnesc ouăle în prima, a doua și a treia zi de Paște. Tradițiile sărbătorii

Publicat

Superstiții de Paște 2024. Cum se ciocnesc ouăle în prima, a doua și a treia zi de Paște. Tradițiile sărbătorii cuprind ciocnitul ouălor de Paște. Este un obicei după slujba de Înviere, care continuă în cele trei zile de sărbătoare.

Semnificația ouălor de Paște

Ouăle, vopsite în Joia Mare, sunt un simbol al sărbătorii Învierii Domnului.

Potrivit unei legende creștine, Maica Domnului, care venise să-și plângă fiul răstignit, a așezat coșul cu ouă lângă cruce. Acestea s-au înroșit de la sângele care picura din rănile lui Iisus.

Tradiția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe