Connect with us

Alba

Rata inflației a scăzut în România, deși alimentele și serviciile s-au scumpit. Ce spune șeful BNR, Mugur Isărescu

Publicat



Rata inflației a scăzut în România, în ultimele luni, anunță Institutul Naţional de Statistică (INS). Aceștia spun că rata a coborât în luna mai, la 5,12% de la 5,9% cât era în aprilie. 

„Indicele preţurilor de consum în luna mai 2024 comparativ cu luna aprilie 2024 a fost 99,89%. Rata inflaţiei de la începutul anului (mai 2024 comparativ cu decembrie 2023) a fost 2,3%....

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sediul Primăriei din Sântimbru va fi reabilitat, cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările

Publicat

Sediul Primăriei din Sântimbru va fi reabilitat, cu bani din PNRR. Printr-o investiție de peste 950.000 de lei se urmărește, printre altele, creșterea eficienței energetice a clădirii, reducerea costurilor de exploatare și creșterea calității serviciului public.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 955.756,16...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alba Iulia are un nou festival de muzică. The Fortress Festival, începe sâmbătă seară. Cine urcă pe scenă

Publicat

Alba Iulia are un nou festival de muzică. Se numește The Fortress Festival și începe sâmbătă seară, au anunțat organizatorii. 

Un lineup electrizant de șase DJ talentați va oferi un amestec eclectic de genuri, de la techno și house la minimal și breakbeat, creând o atmosferă de neuitat pentru iubitorii de muzică electronică din Alba Iulia și din...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alegeri locale reluate duminică într-o comună din Alba, după ce doi candidați au obținut același număr de voturi. Precizări AEP

Publicat

Alegeri locale reluate duminică într-o comună din Alba: Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 23 iunie 2024, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar în comuna Poșaga, județul Alba, pentru candidații aflați în situație de balotaj.

”Menționăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceștia au obținut câte 345 de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Apă raționalizată în mai multe localități din Alba. APA CTTA: Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează rapid

Publicat

Apă raționalizată în mai multe localități din Alba. Furnizorul APA CTTA Alba a transmis lista localităților și programul de întrerupere a furnizării de apă potabil, lucru justificat prin epuizarea rapidă a resurselor din rezervoare. 

Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localități din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe