Connect with us

Eveniment

Recensământ de probă la Sibiu – Peste 400 de adrese vor fi verificate

Publicat



Institutul Național de Statistică va realiza în anul 2022 Recensământul populației și al locuințelor din România. Pentru a verifica modul de organizare și planificare a acestei acțiuni, în perioada 10-31 martie 2021 se va desfășura un recensământ de probă. Primăria Sibiu sprijină Institutul Național de Statistică, informând sibienii cu privire la aceste acțiuni.

Institutul Național de Statistică a selectat pentru acest recensământ de probă aproximativ 50.000 de gospodării din toată țara, din municipiul Sibiu fiind selectate 463 de adrese. Lista adreselor selectate este publică pe site-ul Direcției Județene de Statistică Sibiu: https://sibiu.insse.ro/recensaminte/recensamantul-populatiei-si-locuintelor-runda-2021/

Persoanelor care locuiesc la…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Acțiune dedicată siguranței tinerilor, la Alba Iulia. Peste 130 de elevi au interacționat cu profesorul de joacă Leon Magdan

Publicat

Acțiune dedicată siguranței tinerilor, la Alba Iulia. La Centrul de Activități din Alba Mall a fost organizată joi, 9 mai, o nouă acțiune dedicată siguranței tinerilor, prevăzută în Proiectul SCUT – Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți.

Potrivit IPJ Alba, sub sloganul ”diSCUT”, peste 130 de elevi de liceu, care fac parte din echipele participante la proiect, alături de profesorii îndrumători, au avut prilejul să interacționeze cu Leon Magdan – Profesorul de Joacă, într-o atmosferă relaxantă.

Atenția tinerilor a fost captivată cu subiecte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Află propunerile în materie de FASHION și lasă-te inspirat de VACANȚĂ cu noul catalog Sweet Escape al Iulius Mall Cluj

Publicat

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu entuziasm, brandurile din Iulius Mall au pregătit sugestii interesante pentru completarea garderobei de sezon! Sezonul acesta se poartă relaxarea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Creșă modernă cu 40 de locuri pentru copii, la Ighiu. Cum va arăta clădirea și care este valoarea investiției

Publicat

Creșă modernă cu 40 de locuri pentru copii, la Ighiu. În localitatea Ighiu urmează să fie construită în curând o creșă cu o capacitate de 40 de copii (4 grupe). Clădirea va fi una modernă, prietenoasă cu mediul înconjurător, respectiv energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile, precum panourile fotovoltaice. Investiția se ridică la peste 10,8 milioane de lei. 

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat pe 8 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și construirea unei creșe în localitatea Ighiu din județul Alba.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Primarul Emil Boc, la podcastul Contraste de pe Cluj24

Publicat

Primarul Emil Boc este, joi, invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.  Edilul va trece în revistă cei 20 de ani la Primăria Cluj-Napoca și va vorbi despre proiectele municipiului.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe