Connect with us

Alba

Record de tracțiuni, vechi de peste 30 de ani, doborât de un elev al Colegiului Militar Alba Iulia. Cât timp s-a antrenat Andrei

Publicat


Un elev al Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a reușit să doboare recordul înregistrat la unitate, la tracțiuni, în urmă cu peste 30 de ani.

Andrei Aloman s-a antrenat zilnic, timp de opt luni.

”Elev sergent Andrei Aloman a doborât recordul colegiului militar la tracțiuni. Andrei a reușit să execute 36 de tracțiuni, vechiul record, înregistrat înainte de anii ’90, fiind de 31 de tracțiuni.

Pentru a reuși această performanță, Andrei s-a antrenat zilnic timp de opt luni și spune că și-a testat cu adevărat limitele din punct de vedere fizic”, au precizat reprezentanții Colegiului.

Andrei a dat detalii despre cum a ajuns la această performanță.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ANAF a intrat peste samsarii de mașini de lux. Fraudă de peste 15 milioane de euro, identificată de inspectori

Publicat

Inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracțională care a tranzacționat mijloace de transport din spațiul intracomunitar, în cuantum total de peste 80.000.000 euro, fără plata taxelor datorate bugetului de stat cu titlu de TVA, producând astfel un prejudiciu de peste 15.000.000 euro.

Potrivit ANAF, schema de fraudare implică un grup de societăți coordonate de către aceleași…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Avansări în grad și forțe noi la Jandarmeria Alba. Șase absolvenți ai școlii de subofițeri intră în echipa instituției

Publicat

Doi ofițeri și 11 subofițeri de la Jandarmeria Alba au fost înaintați în gradul următor, înainte de termen, de Ziua Națională. De asemenea, șase abolvenți ai școlilor de jandarmi, promoția 2023, au intrat recent în echipa instituției.

Cu prilejul Zilei Naționale a României, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu

  • 2 ofiţeri şi 11 subofiţeri jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ”Avram…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ANSVSA: Recomandări pentru protejarea animalelor în perioadele cu temperaturi foarte scăzute, vânt puternic şi căderi de zăpadă

Publicat

Autoritatea Naționala Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) recomandă crescătorilor de animale, în perspectiva unor fenomene meteorologice severe, asigurarea condițiilor care poată oferi protecție împotriva frigului și zăpezii. 

Pe fondul evoluției unor fenomene meteorologice severe (temperaturi scăzute, căderi masive de zăpadă), ANSVSA recomandă:

Pentru crescătorii de animale

  • Asigurarea unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dosarul militarului mort prin electrocutare la Alba Iulia zace de 5 ani pe masa procurorilor și a polițiștilor. Încă se cercetează

Publicat

al

Au trecut cinci ani de la moartea prin electrocutare a militarului Alexandru Orosz pe peronul gării CFR din Alba Iulia. Cinci ani, de când parchetele din Alba și Cluj joacă ping-pong cu dosarul deschis pentru ucidere din culpă. 

După cinci ani, dosarul a ajuns din nou, în punctul din care a plecat imediat după moartea militarului. Mai exact pe masa procurorilor și a polițiștilor din Alba. 

Încă se cercetează, asta este în linii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe