Connect with us

Alba

Rectificare bugetară 2024: Educația și Sănătatea primesc bani

Published

on



Rectificare bugetară 2024: Educația și Sănătatea primesc bani în plus. Bugetul Educației va crește și va ajunge la un nivel cu 61% mai mare decât anul trecut. De asemenea, și bugetul Educației va crește și va ajunge la un nivel cu 61% mai mare decât anul trecut.

Fonduri suplimentare consistente va primi și sănătatea, expresia angajamentului ferm al Guvernului față de protecția sănătății populației.

Bugetul Casei Naționale de Asigurări Sociale crește cu 11,3 miliarde de lei, bani necesari pentru...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Curățenie cu forța: O româncă a obţinut în instanţă dreptul de a intra în apartamentul unei vecine care aduna gunoaie în casă

Published

on

O româncă a obţinut în instanţă dreptul de a intra în apartamentul unei vecine pentru a face curăţenie cu forţa. Sentinţă definitivă într-un dosar mai puţin obişnuit, la Iaşi. 

O femeie din Iași nu a mai suportat mirosul şi şobolanii adunaţi din cauza gunoaielor pe care o vecină le acumula în apartament, dar şi în jurul acestuia.

Ea s-a adresat instanţei și a cerut să o oblige pe vecină să facă ordine sau să-i permită ei să intre în casa acesteia şi să îi facă cu forţa...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Un nou medic la Spitalul din Cugir. Dr. Anda Szegedi, specialist în gastroengerologie, se alătură echipei medicale

Published

on

Un nou medic la Spitalul din Cugir. Dr. Anda Szegedi este cel mai nou medic atras de echipa managerială a Spitalului din Cugir. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, Promoția 2015, Anda Szegedi este medic specialist gastroenterologie.

Competențele acesteia sunt endoscopia digestivă și ultrasonografia abdominală.

Rezidențiatul l-a efectuat în Clinica Medicală I, respectiv Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie, Prof. Dr. Octavian Fodor din...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Succes impresionant la Târgul „Alba Green Energy” 2024. Publicul din Alba, tot mai interesat de tehnologiile verzi

Published

on

Târgul „Alba Green Energy”, desfășurat în perioada 21-22 septembrie 2024, s-a bucurat de un succes considerabil, atrăgând un număr impresionant de vizitatori. Evenimentul a demonstrat interesul tot mai crescut al publicului pentru soluțiile legate de eficiența energetică și producerea energiei regenerabile, o tendință accentuată pe măsură ce tranziția către energie curată devine o prioritate globală.

La cea de-a 12-a ediție a târgului, un număr record de firme expozante au participat, confirmând...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Revizuirea pensiilor: casele de pensii au început să distribuie noile decizii, după analiza contestațiilor

Published

on

Revizuirea pensiilor: casele de pensii au început să distribuie noile decizii revizuite, după zeci de mii de români au reclamat că au fost nedreptățiți la marea recalculare a pensiilor. 

Conform unei statistici FACIAS, citate de Agerpres, circa 21% din pensiile contestate ar fi fost calculate greșit.

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a solicitat Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) clarificări privind recalcularea pensiilor, în contextul noilor prevederi ale...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement