Connect with us

Alba

Reduceri pentru studenți la călătoria cu trenul. Care sunt condițiile în anul universitar 2024-2025. Anunțul CFR Călători

Published

on



CFR Călători reamintește reducerile de care beneficiază studenții la călătoria cu trenul, în anul universitar 2024-2025.

Studenții trebuie fie în vârstă de până la 30 de ani și să fie înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă în instituţiile de învăţământ superior acreditate din România și din Academia Română.

Aceștia beneficiază de facilități la transportul feroviar intern la toate categoriile de trenuri, clasa a 2-a, pe tot parcursul anului calendaristic astfel:

  • bilete de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Exercțiu multinațional NATO, la Alba Iulia. Trageri și distrugeri cu material exploziv, în poligonul din Micești

Published

on

Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia este gazda unui exercițiu multinațional în comun cu structuri militare ale unor state membre NATO, în perioada 30 septembrie – 5 octombrie.

Instrucția în comun cu partenerul străin se va desfășura în facilitățile de instrucție ale unității:

  • Poligonul de tragere Micești – cazarma 1065;
  • Terenul de instrucție Mamut – cazarma 5002;
  • Parcul cu tehnic militar – cazarma 1060;
  • sediul administrativ al unității – cazarma 510.

„Avertizarea vine în contextul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum se face recalcularea pensiilor după depunerea adeverințelor de sporuri și de venituri nepermanente. Anuntul Casei de Pensii

Published

on

Cum se face recalcularea pensiilor după depunerea adeverințelor de sporuri și de venituri nepermanente. Casa Județeană de Pensii (CJP) Alba a transmis luni, 30 septembrie, mai multe informații cu privire la posibilitatea valorificării de către pensionari a sporurilor / veniturilor nepermanente și veniturilor lunare brute. 

De la data de 1 septembrie, timp de 6 luni, pensionarii care au avut astfel de venituri pot duce la Casele de Pensii adeverințele doveditoare.

Potrivit reprezentanților Casei de Pensii Alba,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Report uriaș la LOTO 6/49, în valoare de peste 34 de milioane de lei. Sumă foarte mare și la Noroc

Published

on

Un report în valoare de peste 34,22 milioane de lei (peste 6,87 milioane de euro) se înregistrează la Loto 6/49, la categoria I. La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 10,22 milioane de lei (peste 2,05 milioane de euro), a anunţat luni Loteria Română.

Joi, 3 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, 29 septembrie, Loteria Română a acordat peste 23.500 de câştiguri în valoare totală de peste 1,94…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ghid rapid pentru a alege modelele potrivite de rochii de seară (P)

Published

on

Când vine vorba de ocazii speciale, ținuta perfectă poate face toată diferența. Indiferent de modelele de rochii de seară, acestea nu sunt doar articole de îmbrăcăminte; ele sunt declarații de eleganță, sofisticare și stil personal. Fie că participi la o nuntă, o gală sau un cocktail, găsirea rochiei de seară potrivite este esențială pentru a face o impresie de durată.

Ți-am pregătit în continuare diferite informații despre rochiile de seară, de la tendințe și țesături la sfaturi de styling, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement