Connect with us

Eveniment

Regulile pe care trebuie să le respecte elevii la Evaluarea Națională

Publicat



Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că, la Evaluarea Națională, intrarea elevilor în școli nu va fi condiționată de măsurarea temperaturi. Nu se va desfășura niciun control epidemiologic, iar în săli nu vor mai exista panouri de plexiglas.

„Regulile care rămân însă obligatorii sunt păstrarea distanței și purtarea măștii. Pandemia nu a trecut, examenul se va desfășura cu respectarea regulilor de protecție sanitară specifice spațiilor închise, cu prezența fizică, fără triaj, termometrizare, sau alte lucruri, panouri de plexiglas care au fost impuse anul trecut”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Digi24.

Ministrul a spus că subiectele vor fi adaptate la specificul acestui an școlar total atipic, la fel ca testele de antrenament. „Gradul…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, 18-19 mai 2024. Programul evenimentului: Surprize pregătite de vedetele Munților Apuseni

Publicat

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, are loc în acest weekend, 18-19  mai 2024. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.

Rezervaţia se află în Munţii Metaliferi, la est de Vârful Vâlcoi (1.348 m), între Valea Negrilesei şi Valea Grozei.

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Lansarea candidaților PNL Cluj la alegeri, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă

Publicat

PNL Cluj își lansează, sâmbătă, candidații la alegerile locale din 9 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, într-un eveniment la care participă și președintele partidului, Nicolae Ciucă.

La…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” Sibiu

Publicat

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” de la Sibiu. 

Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, sub îndrumarea profesorului Daniel Avram, au ocupat primele trepte ale podiumului.

  • Sântimbrean Bianca
  • Goșa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe