Connect with us

Alba

Reîncep lucrările în Alba Iulia. Cum vrea primăria să rezolve problema zonei inundabile dintre gară și cimitir

Publicat



Primarul Gabriel Pleșa a anunțat reînceperea lucrărilor în zona centrală a Muncipiului Alba Iulia, mai exact în zona cuprinsă între Cimitirul Eroilor și intersecția dintre Bd. Încoronării și Ferdinand.

Este vorba despre dublarea unei conducte de canalizare, proces care a dus la întârzierea cu trei luni a lucrărilor pentru proiectele de mobilitate urbană pe acest tronson.

Zona vizată, unde va fi dublată conducta de canalizare este una dintre zonele din oraș care se inundă la fiecare ploaie mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alertă de călătorie în Ungaria, emisă de MAE. Creștere fără precedent a debitului Dunării, în zona Budapesta

Publicat

Alertă de călătorie în Ungaria: Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria.

În contextul inundaţiilor recente, se preconizează aplicarea de către autorităţile locale a unor restricţii de circulaţie în perioada imediat următoare.

Acestea vor viza inclusiv capitala Budapesta, în special căile de acces rutiere şi pietonale din apropierea albiei Dunării, informează MAE.

Restricţiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD

Publicat

”Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD. Îngrijorat de „palatul împăratului liberal” „regina” PSD Alba lovește năucitor cu bâta în baltă în privința sediului administrativ al CJ Alba.

Pentru a nu mai trăi în basmele PSD este bine să ne aducem aminte următoarele:

1. Noul sediu al Consiliului Județean Alba a fost restaurat  fiind un imobil, monument istoric, care aparținea domeniului public al judetului Alba.

2. Spațiul nu avea funcționalitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a rămas o femeie fără bijuteriile de aur la Alba Iulia, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul. A intervenit Poliția

Publicat

O femeie a rămas fără bijuteriile de aur, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul, pe stradă, la Alba Iulia. Polițiștii au reușit să identifice persoana care a păgubit-o și au recuperat prejudiciul. În acest caz, a fost derulată o percheziție domiciliară.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 58 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Cugir, reținut pentru tâlhărie. Ce i-a furat unui bărbat din oraș, în timp ce se afla în locuința acestuia

Publicat

Un tânăr din Cugir a fost reținut pentru tâlhărie. Acesta i-a furat, prin violență, telefonul mobil. Fapta s-a petrecut în locuința păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Cugir. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat că, marți după-amiaza, în timp ce se afla în locuința unui cunoscut, în vârstă de 67 de ani, din Cugir, pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate