Connect with us

Alba

RER Vest-RETIM: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase la Alba Iulia și alte localități din județ. PROGRAM

Publicat



Asocierea RER Vest – RETIM demarează, din 4 decembrie, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase.

Aceasta se desfășoară în Zona 1 a județului Alba, respectiv în:

  • orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș
  • comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de magazine verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Ce nereguli au fost găsite și amenzile aplicate

Publicat

Zeci de magazine au fost verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Au fost găsite nereguli și au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 de lei. Acțiunea Poliției Alba s-a desfășurat în 3 mai.

Acțiunile au fost derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Alba. Au vizat modul de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare. Controalele s-au desfășurat la Alba Iulia și în Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au verificat 65 de agenți economici.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. A fost transportat la spital

Publicat

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. În urma evenimentului rutier, acesta a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut vineri, 3 mai. Un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Presaca Ampoiului, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe acostament.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Șofer surprins în timp ce circula pe contrasens, pe autostrada A10 Alba Iulia – Aiud. Poliția îl caută

Publicat

Un șofer a fost surprins în imagini, în timp ce circula pe contrasens, pe autostrada A10 Alba Iulia – Aiud – Turda. Acesta a pus în pericol traficul rutier.

Se putea petrece o tragedie, în condițiile în care, pe sensul de mers pe care se afla, veneau, din față, mașini care circulau regulamentar.

Scena a fost surprinsă în imagini de către un participant la trafic, în zona Sântimbru, potrivit digi24.ro (vezi video aici)

 

Cei care au filmat incidentul relatau în video că nu se putea observa numărul de înmatriculare, dar că era vorba despre ”o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fata de 15 ani din Alba Iulia, dată dispărută, a fost găsită într-o comună din județul Iași. De ce a plecat de acasă

Publicat

Fata de 15 ani din Alba Iulia care era dată dispărută de acasă a fost găsită, a anunțat Poliția Alba. 

”Minora a fost identificată pe raza comunei Stolniceni, județul Iași”, a transmis, sâmbătă, 4 mai, IPJ Alba.

Mătușa ei a fost cea care a anunțat Poliția, în 2 mai, despre faptul că fata plecase de acasă și nu se mai întorsese. Nu comunicase unde pleca.

Potrivit unor surse, minora a plecat singură, cu trenul, spre comuna din Iași. A mers la un băiat pe care-l cunoscuse pe rețelele de socializare.

”Starea acesteia este bună. Din primele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe