Connect with us

Cluj

Restricții de circulație în Cluj-Napoca. Zone închise sau doar cu accesul riveranilor. Lucrări în zona Podului Porțelanului

Publicat


podul portelanului.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunţă o serie de restricţii ale cirulaţiei autovehiculelor.

„În perioada 30.11-19.12.2022 se impun următoarele restricții de circulație pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiție „Pod peste râul Someșul Mic situat pe strada Porțelanului din municipiul Cluj-Napoca (podul Porțelanului)”:

– închiderea circulației autovehiculelor pe podul vechi de pe strada Porțelanului, respectiv pe strada Porțelanului, de la intersecția cu strada Tăbăcarilor înspre strada Nădășel;

– pe strada Nădășel, tronsonul cuprins între strada Nicolae Românul și strada…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Mașină blocată în comuna clujeană Aiton. Intervenția Primăriei pentru a salva o mamă cu copilul ei

Publicat

O femeie din Sibiu cu copilul ei s-au blocat pe un drum din comuna clujeană Aiton. A intervenit Primăria.

„Doamna cu copilul au fost duși în sat, am trimis un consilier, iar la ora actuală utilajele se află la fața locului”, a spus primarul Făgădar Nicolae, pentru Cluj24.

Potrivit acestuia, femeia nu cunoștea zona, s-a rătăcit și a alunecat de la viscol, părăsind șoseaua.

„Totul e sub control acum, mama și copilul sunt bine”, adaugă el.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ministrul Sănătății: Nu am pârghiile legale să împiedic un medic să lucreze în privat după încheierea programului de lucru

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că un medic poate lucra simultan în sistemul public şi în cel privat, cu condiţia să nu existe o suprapunere între cele două şi să semneze un angajament că nu va redirecţiona niciodată un pacient din spitalul public în care lucrează către unul privat, ‘în care poate lucrează el sau o cunoştinţă de-a lui’.

‘Nu am, în momentul de faţă, pârghiile legale să împiedic un medic să-şi exercite profesia în sistemul privat după încheierea programului de lucru în sistemul public (…). Nu poate să existe suprapunere între cele două, adică să am program până la 3,00 şi am consultaţii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Tâlhar de 27 de ani, arestat de polițiști la Cluj. A intrat într-o casă peste o bătrână de 96 de ani și a furat 3 tablouri

Publicat

La data de 3 februarie a.c., un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

”Tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu.

În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

În baza investigațiilor derulate de polițiștii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj: Clubul nostru nu a primit nicio citație din partea FIFA în legătură cu jucătorul Roger

Publicat

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj neagă că ar fi primit vreo citație din partea FIFA în legătură cu jucătorul Roger și susține că și-a respectat obligațiile față de acesta.

”Informațiile false vehiculate în presă, inițiate și reluate de GSP, inclusiv după replica fermă a președintelui clubului nostru Cristi Balaj, cu privire la o pretinsă decizie FIFA de declarare a lui Roger ca jucător liber de contract, sunt nedocumentate și defăimătoare!

Clubul nostru nu a primit nicio citație din partea FIFA în legătură cu jucătorul Roger.

Solicităm pe această cale redacției GSP să indice public numărul și data pretinsei decizii FIFA….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe