Connect with us

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă din țară. Lucrări în mai multe zone

Publicat



Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă din țară au fost anunțate miercuri de CNAIR. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență și să respecte semnalizările în trafic.

Restricții de circulație pe A1 Sibiu – Sebeș – Deva, 18 septembrie

  • A1 Cristian (Sibiu) – km 258+700 – 259+000, până la ora 14.00 – înlocuire parapet metalic deteriorat, banda 2 restricționată pe sens Sebeș- Sibiu
  • A1 Săliște (Sibiu) – km 273+200 – 273+300, până la ora 19.00…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cele mai mari și cele mai mici salarii din România. Care sunt sectoarele economice cu venituri de peste 10.000 de lei pe lună

Publicat

Cele mai mari și cele mai mici salarii din România: Clasamentul sectoarelor economice aflate la extremele veniturilor. 

13.052 de lei era în iulie salariul mediu net în domeniul fabricării produselor de cocserie și a produselor obținute prin prelucrarea țițeiului.

Este cel mai mare astfel de venit într-un clasament publicat de Institutul Național de Statistică, citat de Economedia.ro.

Activitățile de servicii în tehnologia informațiilor a pierdut prima poziție și se află pe locul 2, cu salarii medii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensionarii vor putea obține GRATUIT adeverințele de muncă de la firmele de arhivare. Documentele sunt necesare la recalculare

Publicat

O parte dintre pensionari vor putea să obţină gratuit adeverinţele de muncă de la firmele de arhivare, potrivit unui proiect de lege care urmează să fie aprobat în Parlament.

În prezent obținerea actelor care atestă anii lucrați la diverse firme îi costă acum chiar și mii de lei pe pensionari, mai ales că acestea sunt necesare pentru a doua recalculare.

Potrivit profit.ro pensionarii cu pensii de până la 3.000 lei vor putea deconta integral, la Agenția Națională pentru Plății și Inspecție Socială,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident GRAV la Cărpiniș. O persoană a rămas încarcerată după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Publicat

Accident GRAV la Cărpiniș, produs miercuri seară. Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, o persoană ar fi rămas încarcerată. 

UPDATE: După ce au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că este vorba despre un autoturism care a intrat într-un cap de pod.

În mașină se află o persoană încarcerată, conștientă (primele informații precizau că ar fi vorba despre o persoană inconștientă).

”Sectia de pompieri Câmpeni intrervine pentru acordarea primului ajutor medical…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident GRAV la Cărpiniș. O persoană ar fi rămas încarcerată și ar fi inconștientă după o coliziune între două mașini

Publicat

Accident GRAV la Cărpiniș, produs miercuri seară. Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, se pare că o persoană ar fi rămas încarcerată și ar fi inconștientă după o coliziune între două mașini. 

”Sectia de pompieri Câmpeni intrervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 74, pe raza localității Cărpiniș.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre 2 autovehicule implicate și este posibil ca o persoană să fi rămas…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate