Connect with us

Alba

Restricții de circulație pe un sector de drum județean din Alba, folosit ca acces spre Transalpina. De ce este propusă măsura

Publicat



Un sector de drum județean din Alba va fi restricționat pentru mașini de mare tonaj. Măsurile sunt propuse pentru siguranța circulației.

Restricția de circulație este pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, pe drumul județean administrat de Consiliul Județean Alba, DJ670C: Săsciori (DN67C) – Dumbrava – Câlnic, între km 2+080 și km 2+180.

Este vorba despre segmentul de drum între Săsciori și Dumbrava.

Alternativa…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

6-7 iulie: Cupa României – Patrula Airsoft 2024, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Publicat

În weekendul 6-7 iulie, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia se va desfășura Cupa României – Patrula Airsoft 2024. 

În acest stil, jucătorii trebuie să îndeplinească taskuri, să securizeze obiective și să ofere cel mai bun timp pe teren.

Este un eveniment la fel de intens precum...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Care sunt criteriile

Publicat

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Guvernul a aprobat în ședința de joi, 4 iulie, metodologia privind susţinerea financiară, de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a liceelor tehnologice cu profil preponderent agricol.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. A scăzut și rata pentru facilitatea de creditare

Publicat

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. Dobânda de politică monetară a fost redusă la nivelul de 6,75% pe an, de la 7% pe an, începând cu data de 8 iulie 2024, informează banca centrală.

Au fost menținute nivelurile actuale ale ratelor rezervelor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Când vor fi publicate rezultatele finale

Publicat

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Elevii nemulțumiți de rezultate au avut opțiunea de a contesta notele, în perioada 3-4 iulie.

Din acestea, 210 au fost la Română, 204 la Matematică și câte una la limba maternă maghiară, respectiv limba maternă germană.

Comparativ, în 2023, erau...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate