Connect with us

Alba

Rețea de canalizare menajeră în comuna Cetatea de Baltă: licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată. Valoarea investiției

Publicat


conducte canalizare lucrari

Locuitorii din comuna Cetatea de Baltă vor beneficia în curând de o rețea de canalizare menajeră. Investiția se ridică la peste 33,9 milioane de lei și este finanțată prin programul „Anghel Saligny”. Administrația locală din comună a lansat recent licitația pentru realizarea lucrărilor, termenul de execuție fiind de 24 de luni de la data începerii acestora. 

Primăria Cetatea de Baltă a lansat, pe 14 septembrie, în SEAP, o…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sfaturi anti-TBC vechi de 100 de ani, la Alba Iulia: Nimeni să nu bea țuică sau alte otrăvuri pe cari numai Satan le mânuiește

Publicat

Tuberculoza sau TBC-ul, numită în trecut „oftică”, este o boală extrem de infecțioasă care afectează în principal plămânii.

În perioada interbelică, oftica afecta, în România, cinci bolnavi la mia de locuitori, iar mortalitatea tuberculoasă reprezenta aproximativ 10% din mortalitatea generală, spun reprezentanții Serviciului Județean Alba al Arhivelor Naționale.

Unele dintre mijlocele de luptă împotriva bolii îl…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Campanie umanitară pentru ajutorarea unei familii din Bucium Poieni, care se confruntă cu dificultăți majore

Publicat

O campanie umanitară pentru ajutorarea unei familii din Bucium Poieni, care se confruntă cu dificultăți majore, a fost lansată recent de către ONG-ul Apuseni Spirit. Cu sprijinul comunității și ai oamenilor inimoși se dorește igienizarea și restaurarea spațiului de locuit al acestei familii. 

„Dragi membri ai comunității,

Ne adresăm astăzi cu o solicitare urgentă de ajutor pentru o familie din Bucium Poieni. Această familie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA în Alba: Temperaturi de până la 27 de grade Celsius. Prognoza meteo în ultimul weekend din septembrie

Publicat

Vremea în Alba, în weekend 29 septembrie – 1 octombrie 2023: temperaturile se mențin ridicate, chiar neobișnuite pentru această perioadă. Maximele vor atinge 27 de grade Celsius. Totuși, duminică se mai răcește un pic, maximele nu vor mai depăși 25 de grade Celsius.

În zilele de vineri și sâmbătă va fi soare în toate regiunile, iar duminică, în prima zi din luna octombrie, va fi înnorat, dar chiar și așa sunt anunțate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Întârzieri la plata medicilor de familie. CNAS anunță că blocajul a fost soluționat. Plățile vor fi făcute „cât mai rapid posibil”

Publicat

Medicii de familie care au contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate își vor primi în curând banii pentru activitățile desfășurate în luna august, deși termenul limită de decont era data de 18 septembrie. Situația de blocaj a apărut deoarece fondurile CNAS au fost epuizate pentru trimestrul trei.

Situaţia plăţilor din sistemul asigurărilor sociale de sănătate a fost soluţionată joi, 28 septembrie, după ce Guvernul a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe