Connect with us

Alba

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Published

on



Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Locuitorii satului Tibru din comuna Cricău vor beneficia în curând de o rețea de canalizare menajeră, printr-o investiție de peste 5,2 milioane de lei.

De asemenea, proiectul prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră și pe strada Axente Sever din localitatea Cricău. 

Primăria Cricău a lansat pe 22 octombrie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră în comună.

Valoarea totală…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Intabulări gratuite la Sebeș: Cum pot proprietarii de terenuri să își intabuleze gratuit terenurile. Zonele vizate de gratuitate

Published

on

Intabulări gratuite la Sebeș: Cum pot proprietarii de terenuri să își intabuleze gratuit terenurile. Primăria Sebeș anunță toți proprietarii de terenuri că timp de o lună se vor executa gratuit intabulări alr proprietăților.

Mai exact, Primăria anunță că, în vederea intabulării gratuite în cartea funciară, în perioada 23 octombrie 2024-24 noiembrie 2024, are loc campania de colectare a actelor de proprietate și stare civilă pentru proprietarii deținători de terenuri în sectoarele cadastrale 22, 41,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Moaștele Sfântului Vasile cel Mare ajung la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud. Când se pot închina credincioșii la racla

Published

on

Moaștele Sfântului Vasile cel Mare ajung la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud. Este vorba despre o serie de manifestări duhovnicești, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la târnosirea bisericii parohiale cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud (27 octombrie 1974). 

Manifestările vor avea loc în perioada, 26-27 octombrie, au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei.

Seria manifestărilor religioase va debuta sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19.00, în ajunul prăznuirii Sfântului Cuvios Dimitrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Atenționare Cod Galben de ceață în Alba și alte județe din țară. Vizibilitate scăzută, sub 200 de metri. Zone vizate

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben de ceață valabile miercuri dimineața pentru Alba și alte județe din țară.

Până la ora 10.00, în Alba, sunt vizate localitățile Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Mihalț, Stremț, Sântimbru, Mirăslău, Rădești.

Se semnalează ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Atenționări similare sunt în județele Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Cluj, Sălaj,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Deputatul Florin Roman anunță că în Parlament se pregătește o „mega-taxă” care vizează 650.000 de deținători de case de marcat

Published

on

Vicepreședintele PNL Florin Roman anunță o „mega-taxă care va fi votată de o surprinzătoare alianță PSD-USR-AUR în comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților, care vizează 650.000 de deținători de aparate de marcat în România”.

„Mega-taxă dată de o surprinzătoare alianță PSD-USR-AUR în comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților, care vizează 650.000 de deținători de aparate de marcat în România.

Urmare a propunerii USR, susținută de parlamentarii PSD, deși punctul de vedere al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading