Connect with us

Alba

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă pe șapte străzi la Alba Iulia. Contractul fost semnat de primărie

Published

on



Rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe șapte străzi la Alba Iulia. Primăria a semnat contractul de lucrări. Valoarea acestuia este de 4,2 milioane lei.

Străzile vizate sunt Bistra, Șugag, Jidvei, Romanița, Septimiu Albini, Oaşa (traseu Valea Argintului) și Gilău (traseele Pădurii și Tarnița).

”Pe unele străzi vor fi extinse ambele rețele (străzile Bistra, Șugag, Jidvei și Oașa), iar pe celelalte străzi, unde există rețea de apă potabilă, va fi extinsă rețeaua de canalizare.

Această…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Percheziții în Alba și Gorj la persoane și firme cercetate pentru evaziune fiscală. Ce au descoperit polițiștii

Published

on

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au descins luni, 21 octombrie, în șapte locații din Alba și Gorj. Perchezițiile au fost derulate în cadrul operațiunii „Jupiter”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române.

Este vorba despre un dosar de evaziune fiscală, prechezițiile fiind desfășurate sub supravegherea procurorului din cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Peste 100.000 de profesori vor fi instruiți pentru competențe în pedagogie digitală. Anunțul ministrului Educației

Published

on

Peste 100.000 de cadre didactice îşi vor dezvolta competenţele-cheie de pedagogie digitală. În acest scop, au fost asigurate 80 de milioane de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Anunțul a fost făcut de ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

„Pentru digitalizarea în educaţie avem nevoie de profesori care să aibă competenţe de pedagogie digitală. Răspundem acestei nevoi şi formăm peste 100.000 de cadre didactice pentru a-şi dezvolta competenţele-cheie de pedagogie digitală, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Monumentul Unirii din Alba Iulia, împrejmuit cu un gard de fier. Cetățenii nu vor mai avea acces în apropierea lui. Motivul

Published

on

”Să fie frumos” și ”să nu se mai scrie pe el”: Cu un trafic de coșmar în oraș (fără semafoarele pornite și tot sistemul inteligent de control al traficului încă blocat în faza teoretică), cu lucrările de mobilitate agățate în cui, Primăria Alba Iulia și-a îndreptat atenția către o problemă urgentă a orașului: Monumentul Unirii. 

Mai exact, starea și stadiul de curățenie ale monumentului ce tronează în parcul din fața Cetății Alba Carolina. Ajunși într-o situație care din câte se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba. PNL poate face singur majoritatea și stabili vicepreședinții

Published

on

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba, după alegerile locale din 2024, a fost programată pentru luni, 21 octombrie, la sediul instituției.

Președintele ales și validat, Ion Dumitrel, precum și consilierii județeni validați au fost chemați să depună jurământul, o procedură standard prevăzută de lege. Dumitrel se află la cel de-al șaselea mandat.

PNL poate face singur majoritatea și poate stabili vicepreședinții fără a se negocia cu celelalte partide.

PNL va avea 17 mandate, PSD 10,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading