Connect with us

Alba

Rețeaua de canalizare va fi extinsă în municipiul Alba Iulia, pe strada Alcala de Henares. Valoarea investiției

Publicat


Rețeaua de canalizare din municipiul Alba Iulia va fi extinsă cu circa 1,1 kilometri, pe strada Alcala de Henares, printr-o investiție de peste 1,7 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat luni, 1 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru extinderea rețelei de canalizare pe strada Alcala de Henares.

Valoarea totală estimată este de 1.771.206,75 de lei, fără TVA.

Lungimea totală a traseului de canalizare, inclusiv cămine de canalizare, este de 1.097 metri.

Potrivit proiectului, rețeaua de canalizare propusă spre realizare este amplasată în intravilanul localității, pe teren aparținând domeniului public, aflat în administrarea Consiliului local al municipiului Alba Iulia. Aceasta se va realiza din conductă de PVC KGEM Dn400 mm în lungime de 279 metri, din PEHD Dn400 în lungime de 13 metri și din conductă de PVC KGEM Dn250 mm în lungime de 768 etrim și 37 cămine de vizitare carosabile.

O parte din rețeaua de canalizare, în lungime de 292 de metri, va deversa în căminul existent în B-dul Republicii (subtraversarea în lungime de 13 metri se va executa prin foraj) iar o parte de rețea în lungime de 768 de metri va deversa în căminul existent pe strada Gârda.

Proiectul cuprinde și…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

We Love Retro 2024, la Cluj: cel mai mare retro party din România, line-up incendiar. Bilete cu prețuri reduse, până pe 20 aprilie

Publicat

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Biletele mai au prețuri reduse până pe 20 aprilie, de la acea dată încolo urmând să fie disponibile numai bilete la preț întreg.

Organizatorii anunță că trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un copil de șapte ani din Câmpeni, surpriza Campionatelor Nationale de Șah pentru juniori. Stan Vlad a luat aur

Publicat

Stan Vlad, un copil de șapte ani din Câmpeni este surpriza Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. La vârsta de doar 7 ani este marea surpriză a Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. Vlad Stan a câștigat titlul național în proba de dezlegări. 

Stan Vlad este un junior din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care la doar 7 ani a obtinut medalia de aur la Campionatele Nationale de copii si…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum se produce săpunul din lapte de capră, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit

Publicat

Zsuzsa Tulit face la Rimetea săpun natural. Însă nu orice fel de săpun, ci unul făcut din lapte de capră. Capre care pășunesc plante medicinale. Săpunul pe care în produce, îl scoate la vânzare în magazinul de suveniriuri.

Magazin care este situat la subsolul uneia dintre cele mai vechi pensiuni din Rimetea.

Am stat de vorbă cu Zsuzsa la deschiderea sezonului turistic de la Rimetea, iar aceasta ne-a explicat care este secretul din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Localnicii din Vințu de Jos, afectați după ce au aflat de moartea primarului. Vecin despre Petre Barbu: ”Un om de nota zece”

Publicat

Localnicii din Vințu de Jos sunt afectați după ce au aflat de moartea primarului. După ce au aflat că primarul comunei, Ioan Petru Barbu, a fost găsit decedat și din câte se pare s-ar fi spânzurat. 

Reamintim că tragedia s-a petrecut marți, 16 aprilie 2024. Trupun neînsuflețit al primarului a fost descoperit într-o anexă gospodărească. Bărbatul era căsătorit și avea copii. Pagina de Facebook a primarului este plină de poze…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe