Connect with us

Alba

Rezultate extraordinare ale sportivilor din Aiud, pe plan internațional. Ioan Dîrlea și Sandor Ioo, medalii în Brazilia și Polonia

Published

on



Rezultate extraordinare ale sportivilor din Aiud: Primăria Aiud a transmis felicitări campionilor Ioan Dîrlea și Sandor Ioo, pentru realizările extraordinare obținute pe plan internațional.

Ioan Dîrlea a reprezentat România la Openul Paralimpic din Brazilia, desfășurat în perioada 6 – 8 octombrie, urcând de două ori pe podium: locul III la simplu, iar la dublu a obținut medalia de argint.

Aceste rezultate reflectă determinarea și efortul constant depus de Ioan Dîrlea pentru a excela în tenisul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi restricții pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Atenționări pentru șoferi

Published

on

CNAIR anunță restricții de circulație valabile joi, 10 octombrie, pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte tronsoane de autostradă din țară.

Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație, 10 octombrie

  • A1 Boița – km 224+800 – 225, până la ora 14.00 – lucrări de înlocuire parapet metalic deteriorate; restricționata bretea ieșire de pe A1 spre DN 7; se circulă pe a doua bretea
  • A1 Sibiu – km 245-246, până la ora 20.00 – lucrări de reparații la partea carosabilă; banda…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Fostul ministru al sănătății Nelu Tătaru, acuzat ca ar fi luat mită de la pacienți. Procurorii DNA l-au dus la audieri

Published

on

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru acuzat că a luat mită de la pacienți, a fost ridicat de procurorii DNA din locuința lui și e dus la Iași, pentru audieri.

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru este acuzat de luare de mită de la pacienți. Din primele informații, se pare că el lua sume mici. Ar fi cercetate peste 100 de acte materiale.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Antena3 că fostul ministru al Sănătății ar fi luat mită pentru acte medicale inclusiv găini și ouă de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Fermierii pot cere amânarea ratelor la bănci. OUG care salvează producătorii agricoli afectați de secetă a fost adoptată de Guvern

Published

on

Guvernul a adoptat, miercuri, două măsuri pentru susţinerea producătorilor agricoli afectaţi de secetă: compensaţii financiare şi suspendarea de drept a rambursării creditelor curente şi restante până în august 2025.

Decizia a fost luată în contextul în care culturile a peste 230.000 de producători agricoli (persoane fizice, firme sau întreprinderi familiale) au fost afectate de secetă în perioada septembrie 2023 – august 2024, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin.

Aceştia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat: PSD și Marcel Ciolacu reprezintă calea sigură pentru România!

Published

on

România are șansa uriașă ca în următorii 10 ani să devină o economie dezvoltată, în care munca este răsplătită corect și oamenii au siguranța unui trai mai bun.

Dar pentru asta avem nevoie de echilibru și stabilitate. Ultimii doi președinți ai României au numit nu mai puțin de 17 guverne în 20 de ani. Nu putem construi așa pe termen lung.

”Candidez la Președinția României pentru că avem nevoie de o schimbare și sunt pregătit să-mi asum această responsabilitate. Tatăl meu a fost pilot militar….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading