Connect with us

Alba

Rezultate finale admitere colegiu militar 2024. Candidați repartizați la Alba Iulia și în țară. Locuri libere pentru transfer

Publicat



Rezultate finale admitere colegiu militar 2024. Ministerul Educației a publicat rezultatele finale ale admiterii la Colegiul Militar din Alba Iulia și la celelalte colegii militare din țară. Sunt disponibile și locuri libere pentru transfer, în cazul elevilor admiși la alte licee, care doresc să-și continue studiile la colegiile militare.

AICI, rezultate finale admitere 2024 colegii... Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Oferta electorală a PNL Alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și controversați. Cine sunt candidații de pe listă

Publicat

Oferta electorală a PNL Alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și controversați. Cine sunt candidații de pe listă.

PNL Alba a stabilit o listă de candidați pentru alegerile parlamentare cu câteva nume necunoscute publicului larg, alături de cele ale unor lideri mai cunoscuți.

Lista va trebui validată în Colegiul Director Județean care va avea loc în data de 12 septembrie, iar ulterior, în data de 16 septembrie, aceste nume vor fi validate în Biroul Politic Național.

Acestea sunt însă simple…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal în PNL Alba: Deputatul de Alba Alin Ignat și-a dat demisia din partid

Publicat

Scandal în PNL Alba: Deputatul de Alba Alin Ignat și-a dat demisia din partid, la scurt timp după ce Biroul Politic Județean al organizației județene validat listele de candidați pentru Parlament.

Acest lucru s-a întâmplat miercuri seară. El nu s-a mai regăsit pe un loc eligibil pe noua listă.

Potrivit listei votate, ar fi ocupat poziția 4 pentru Camera Deputaților, după Florin Roman, Alexandru Radu și Daniel Breaz.

Vezi aici LISTA candidaților PNL Alba pentru alegerile parlamentare. Surprizele plasate pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rabla pentru tractoare. Cât este finanțarea pentru cumpărarea unui utilaj agricol, prin program. Anunțul ministrului Mediului

Publicat

Rabla pentru tractoare. Noul program  va avea un buget de 500 de milioane de lei. Se va finanţa cumpărarea unui utilaj agricol cu până la 80% din valoarea totală a achiziţiei. Precizările au fost făcute joi de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet.

“Prin programul Rabla pentru tractoare ne propunem să sprijinim producătorii agricoli care îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei agricole primare pentru achiziţionarea de tractoare şi maşini agricole autopropulsate, inclusiv…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat Corneliu Mureșan: ”Solicit domnului Dumitrel să facă publice costurile amenajării noului sediu de lux al CJ Alba”

Publicat

Comunicat Corneliu Mureșan: Solicit domnului Dumitrel să facă publice costurile amenajării noului sediu de lux al CJ Alba și să îl deschidă pentru cetățeni

Consiliul Județean Alba s-a mutat într-un nou sediu în Cetatea Alba Carolina, despre care mass-media și cei care au reușit să pună piciorul în clădire spun că este un adevărat sediu de lux.

Clădirea a fost restaurată în ultimii ani cu milioane de euro, însă, până acum, domnul Ion Dumitrel și ceilalți membri ai conducerii Consiliului Județean…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate