Connect with us

Alba

REZULTATE finale TITULARIZARE 2021, publicate marți. Candidații află notele și mediile după contestații

Publicat



Candidații care au susținut, în 21 iulie, proba scrisă la Titularizare 2021 află marți rezultatele la examen. Anul acesta, a fost depus un număr record de contestații în Alba. Ședințele de repartizare pe posturi vor fi în perioada 4-5 august.

Rezultate finale TITULARIZARE 2021 vor fi disponibile AICI.

AICI, va fi situația după contestații pe țară (harta județe).

Anul acesta, 131 de candidați din Alba, dintre cei 426 care au susținut proba scrisă la Titularizare 2021 au depus contestații după publicarea notelor.

Dintre cele 131 de contestații, 45 sunt depuse de către candidați care au dat proba scrisă pentru educatori (grădiniță), 19 la Educație Fizică, 13 – învățători, 8 la Matematică, 6 la Psihopedagogie Specială, 4 la Engleză, 4 la Geografie, 4 la Istorie, 4 la Mecanică, 3 la Educație Muzicală Specializată, 2 la Informatică și Tehnologia Informației (TIC), 2 la Agricultură-Horticultură, 2 la Comerț, 2 la Economie – Educație Antreprenorială, 2 la Educație Muzicală și câte una la alte discipline.

Cea mai mare notă contestată este 8,35, iar cea mai mică 1,8.

Comparativ, anul trecut au fost doar 87 de contestații, în 2019 – 84, în 2018 – 72, în 2017 – 70 și în 2016 – 94. Însă și…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Primăria Alba Iulia vrea să termine până în 2026 pasajul subteran de sub Calea Moților. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa a spus că Primăria Alba Iulia ar putea finaliza pasajul subteran pe sub Calea Moților, până în 2026. Este vorba despre proiectul care ar urma să rezolve problema traficului infernal dinspre Micești. 

Momentan totul este la stadiul de proiect, însă în studioul Alba24.ro, Gabriel Pleșa a spus că lucrările ar putea fi terminte până în 2026.

Acesta a mai vorbit și despre alte teme de actualitate din Alba Iulia, într-un interviu alături de Claudiu Makkai. Interviul poate fi vizionat mai jos.

Gabriel Pleșa despre pasajul subteran de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Angajați ai Registrului Comerțului din Alba și din țară au protestat la Ministerul Justiției. Se pregătesc de grevă

Publicat

Angajații de la Registrul Comerțului sunt hotărâți să continue acțiunile de protest și se pregătesc pentru a intra în grevă. Vineri, 26 aprilie 200 de persoane au protestat în fața sediului Ministerului Justiției. 

Însă după discuțiile de vineri aceștia sunt hotărâți să meargă mai departe cu protestul. La acțiunea de vineri au participat și angajați ai Registrului Comerțului din Alba.

Ce au spus sindicaliștii

”Rezultatul discuțiilor din 26 aprilie 2024 de la sediul Ministerului Justiției este insuficient. Nu ne oferă garanții clare….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Zonele și străzile unde se vor monta stâlpi și aparate noi. Licitație, în SEAP

Publicat

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Iluminatul public urmează să fie modernizat în mai multe zone din municipiul Alba Iulia, printr-o investiție de peste 4,1 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 25 aprilie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în municipiul Alba Iulia”.

Valoarea totală este estimată la 4.103.991,6 lei, fără TVA.

Noi investiții în iluminatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Săptămâna verde la Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș: Activități pentru elevii din oraș

Publicat

  La Sebeș, „Săptămâna Verde” a adus o explozie de activități creative și educative, reunind comunitatea în jurul valorilor de conservare a mediului înconjurător și de promovare a unui stil de viață sustenabil, au transmis reprezentații primăriei, într-un comunicat de presă. 

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a fost gazda unor evenimente pline de culoare și inspirație, aducând împreună peste 2000 de copiii, însoțiți de părinți, bunici și cadre didactice, pentru a celebra frumusețea naturii și a învăța despre importanța protejării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe