Connect with us

Alba

România a câștigat locul I pe medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

Publicat



România a ocupat locul I pe medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, a anunţat Ministerul Educaţiei.

În 13 septembrie 2023, la Kutaisi, Georgia, a avut loc festivitatea de premiere a celei de a VII-a ediții a Olimpiadei Europene de Informatică pentru juniori.

Au participat 96 de concurenți din 24 de țări.

România ocupă locul I pe medalii în clasamentul celor 24 de țări participante și rămâne, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Trenul electric Alstom Coradia, teste de viteză în Alba. A circulat cu aproape 160 km/h, între Valea Lungă și Copșca Mică

Publicat

Trenul electric Alstom Coradia, teste de viteză în Alba. Trenul Alstom Coradia Stream a început săptămâna trecută testele pe rețeaua CFR reabilitată Coșlariu – Sighișoara. Trenul ar fi circulat miercuri, 19 iunie, cu viteza de aproape 160 km/oră, între Valea Lungă, județul Alba și Copșa Mică, județul Sibiu. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Aglomerație în vămi, la ieșirea din țară. La Nădlac se așteaptă o oră

Publicat

Aglomerație în vămi, la ieșirea din țară. La Nădlac se așteaptă o oră, iar în celelalte vămi timpii de așteptare trec de 30 de minute. 

Vel mai aglomerat este la Nădlac II, la ieşirea din România către Ungaria pe autostradă, unde autoturismele aşteaptă aproximativ o oră pentru formalităţile vamale.

La acest punct de frontieră sunt deschise patru artere rutiere la ieşire şi...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024: Reguli și interdicții. Ce nu au voie să facă elevii și care sunt obiectele interzise în sala de examen

Publicat

Evaluare Națională 2024: Reguli și interdicții. Evaluarea Națională 2024 începe în data de 25 iunie, marți, cu proba la Limba și literatura română.

Pentru elevii claselor a VIII-a acesta este primul examen important din viața lor.

De aceea este esențial ca atât elevii, cât și părinții, să știe care sunt regulile din sălile de examen, ce au voie să facă, ce este interzis și care sunt consecințele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Publicat

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul din Alba Iulia. Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia încurajează pacienții să-și efectueze analizele de rutină pentru menținerea sănătății și prevenirea evoluției problemelor de sănătate. În ultima săptămână din luna iunie, la punctul de recoltare din cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului, se pot efectua analize fără programare prealabilă între orele 7:00 – 12:00.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe