Connect with us

Cluj

România a interzis legăturile aeriene cu Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus cu transmitere rapidă

Publicat


Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de duminică, Hotărârea numărul 61 prin care Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a fost inclus pe lista țărilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

De asemenea, s-a luat decizia de a suspenda zborurilor din și către Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Și Belgia suspendă zborurile către Regatul Unit pentru 24 de ore

De la miezul nopții, Belgia își va închide frontierele pentru călătorii care vin din Regatul Unit pentru o perioadă de 24 de ore, a anunțat duminică premierul Alexander De Croo, potrivit brusselstimes.com

Oricine ajunge cu trenul sau cu avionul nu va mai putea intra în Belgia, a declarat De Croo la programul de televiziune flamand De Zevende Dag. Conexiunile Eurostar din Marea Britanie vor fi, de asemenea, închise temporar.

Motivul constă în apariția noii tulpini de coronavirus, despre care premierul britanic Boris Johnson declarase cu o zi în urmă că e cu 70% mai transmisibilă decât vechea tulpină.

Duminică dimineață și Olanda interzisese accesul curselor aeriene din Marea Britanie.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Baschetbalistele Universității Cluj s-au impus în fața formației Rapid București, cu scorul de 74 la 58, în cursul zilei de duminică. Partida a contat pentru a noua etapă din Liga Națională și s-a desfășurat în Sala Agronomia din București. Tabela a indicat pe sferturi 14-9, 14-14, 28-10 și 18-25.

În urma victoriei, „studentele” au urcat pe poziția a șase în clasament, la egalitate cu Phoenix Constanța, dar cu un coșaveraj mai bun.

Sportivele antrenate de Ioannis Koukos și Vlad Bota au dominat autoritar întregul meci, adversarele reușind să se țină aproape de clujence pe tabela de marcaj în primele două sferturi.

După pauză, alb-negrele au reușit un joc ofensiv bun și s-au desprins în sfertul al treilea, având un avantaj de 18 puncte. În final, „studentele” au obținut a patra victorie din acest sezon.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Corinne Campbell, cu 21 de puncte și 20 recuperări. Ea a fost urmată de Rashida Timbilla, cu 13 puncte și 10 recuperări. Din partea Rapidului, Florina Gabriela Stanici a înscris 25 de puncte și a reușit 8 recuperări.

sursa: Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Publicat

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit joi, pe Stadionul Ion Oblemenco în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii României.

Clujenii s-au impus pe terenenul universității și păstrează șanse pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

U-BT Cluj, de neînvins. A câștigat primul meci din semifinale, împotriva FC Argeș, cu 91-71

Publicat

U-BT Cluj-Napoca a început cu dreptul campania de calificare în finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Baschetbaliștii clujeni au învins, joi, pe teren propriu acasă, echipa FC Argeș Pitești, în primul meci…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe