Connect with us

Alba

Românii îşi pot evalua consumul de alcool în cadrul campaniei Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Precizările INSP

PublicatRomânii îşi pot evalua consumul de alcool. Persoanele cu vârsta de peste 18 ani sunt aşteptate şi anul acesta să îşi evalueze consumul personal de alcool la Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Evenimentul are loc între 17 şi 23 iunie, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

TOP LICEE 2024 în ALBA după repartizare computerizată. ULTIMELE MEDII de intrare, pe licee și specializări. Locuri libere

Publicat

Top licee 2024 în Alba după repartizare computerizată. Sunt disponibile ultimele medii de intrare, pe specializări, după rezultatele la repartizarea computerizată pentru admiterea la liceu 2024.

Liceul German Sebeș

  • 1 loc la profil Umanist/Filologie
  • 8 locuri la profil Real/Științe ale Naturii

Liceul Tehnologic ”Ion D....

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024 în Alba: un candidat eliminat după ce a încercat să copieze. Alți 13 au absentat de la examen, doi s-au retras

Publicat

Definitivat 2024 în Alba: 13 candidați au absentat de la proba scrisă de miercuri, 24 iulie. Alți doi s-au retras din examen. A fost înregistrat și un caz de tentativă de fraudă.

În total, au fost 135 de candidați înscriși, iar 119 au rămas cu lucrări susținute la Definitivat 2024 în Alba, potrivit datelor transmise pentru alba24.ro de către inspector școlar general adjunct IȘJ Alba, Dan Cherecheș.

Examenul a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Blaj transportat la spital după ce a fost bătut de un tânăr. Agresorul a fost reținut de poliție

Publicat

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Alba, după ce a bătut un bărbat de 42 de ani. Agresiunea a avut loc pe o stradă din Blaj, iar victima sa a fost transportat la spital. 

Ce s-a întâmplat

La data de 23 iulie 2024, polițiștii de ordine publică din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, din comuna Bălăușeri, județul Mureș, care este...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tichete de activităţi casnice: ce oferă platforma electronică de evidență a activităților casnice și cum se face accesul

Publicat

Tichete de activităţi casnice. Platforma electronică pentru gestionarea tichetelor de activități casnice este disponibilă la adresa tichete.anofm.ro. Aceasta oferă un mod eficient de a conecta beneficiarii casnici cu prestatorii de servicii, facilitând remunerarea activităților casnice ocazionale.

Angajatorii pot acorda propriilor angajaţi, sub formă de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate