Connect with us

Eveniment

S-a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru Agenda Culturală a Sibiului

Publicat


 Primăria Municipiului Sibiu, anunță deschiderea Sesiunii 1 de depunere a solicitărilor de finanțări nerambursabile din fonduri publice pentru activități culturale non-profit, de interes general, pentru anul 2021.

Proiectele pot fi depuse începând cu data de 13 aprilie 2021 până la data de 12 mai 2021, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, din Piața Mică, nr. 25, etajul 2, cam. 201 (de luni până joi în intervalul orar 8:30 – 15:30 și vineri între orele 8:30 – 13:00) sau pot fi transmise în format electronic la adresa de mail: agendaculturala@sibiu.ro. Toate propunerile, vor respecta termenul final de depunere, respectiv data de 12 mai 2021, ora 13:00.

Propunerile de proiecte transmise pe e-mail, vor fi confirmate de primire,…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Raport OMM: în 2023 a fost un record de zile cu căldură extremă

Publicat

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura resimţită a fost „extremă” pentru organismul uman, din cauza temperaturilor de peste 35 sau chiar 40 de grade Celsius, ale căror efecte asupra oamenilor au fost accentuate de umiditate, absenţa vântului sau de betonul încins, în zonele urbane, relatează luni AFP, Reuters şi dpa, citând un raport al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Absolvenții de liceu își vor putea mări nota la cel puțin una dintre probele de Bacalaureat. Care este varianta propusă

Publicat

sala clasa liceu examen

Absolvenții de liceu își vor putea mări nota la cel puțin una dintre probele de Bacalaureat. Un proiect în acest sens a fost depus la Parlament. Acesta modifică Legea învățământului preuniversitar.

Opțiunea pentru majorarea notei o vor avea absolvenții de liceu care aleg, la cerere, să participe la o nouă sesiune de examen. După reexaminarea pentru mărirea notei, aceasta se modifică doar dacă este mai mare față de cea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință, sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Semnificații pentru credincioși

Publicat

Sfântul Gheorghe: purtătorul de biruință, este sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Această sărbătoare aduce în atenția credincioșilor o serie de semnificații din viața sfântului.

Este unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului. De asemenea, este considerat patronul spiritual al militarilor din forţele terestre.

Sfântul Gheorghe, a fost fiu de părinţi creştini vestiţi. A învăţat buna credinţă din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi drepturi pentru pacienți. Care sunt tratamentele de care vor beneficia persoanele asigurate. Lege la Senat

Publicat

Noi drepturi pentru pacienți. Comisia pentru sănătate din Senat a avizat favorabil propunerea legislativă prin care „terapia durerii” este inclusă în categoria drepturilor pacienţilor.

Serviciile medicale pentru terapia durerii sunt definite ca:

ansamblul de servicii medicale de diagnosticare, tratament şi monitorizare a pacienţilor de toate vârstele (copii sau adulţi) cu dureri acute sau cronice. Obiectivul este îmbunătăţirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe