Connect with us

Eveniment

S-a ÎNCHEIAT campania „Ghetuțele bucuriei”. Ghete NOI de Crăciun pentru aproape 200 de copii nevoiași din Cluj și alte 4 județe

Publicat


Aproape 200 de copii cu situație materială grea, din 9 localități de pe raza județelor Cluj, Sălaj, Alba, Brașov, Vâlcea, au primit, în pragul Crăciunului, o mică bucurie: ghete noi, coșuri cu dulciuri și alimente, dar și daruri de suflet – cărți și jocuri. Ei sunt beneficiarii campaniei umanitare „Ghetuțele Bucuriei” 2022, derulată de 4 ani, de Asociația Educalise.

dsc08099

„Copiii au vârste cuprinse între 2 și 17 ani, provin, majoritatea, din familii monoparentale sau sunt crescuți de bunici în condiții materiale greu de imaginat. Aproape…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Tamponări în lanț pe o stradă din Cluj-Napoca din cauza poleiului

Publicat

Mai multe mașini s-au tamponat, sâmbătă seara, pe strada Lunii din Cluj-Napoca din cauza poleiului.

Una dintre mașini a patinat pe stradă și nu a putut opri decât după ce s-a izbit de o alta, dar din fericire cele două autoturisme nu aveau viteză.

De asemenea, o altă mașină a intrat într-alta parcată pe marginea srăzii.

Pe strada respectivă nu au intervenit mașini de deszăpezire și nu s-a aruncat sare și nisip.

Romania24

Citește mai departe

Alba

Circulația rutieră pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, ÎNCHISĂ între Cunța și Boița din cauza viscolului și ninsorii. Precizări CNAIR

Publicat

Circulația rutieră pe Autostrada A1 Sebeș Turda se închide pe tronsonul Cunța – Boița din cauza viscolului și ninsorii. Potrivit DRDP Brașov, ninge abundent pe autostrada A1 pe tronsonul Deva – Sebeș- Sibiu.

Drumarii atrag atenția că zăpada s-a depus pe carosabil ”ATENȚIE Pe A1 km 250+000 – 280+000 Sibiu (Sb) – Miercurea Sibiului (Sb), ninge abundent și zăpada este viscolită pe carosabil. ”

”Închidem circulația pe A1 intre Cunța si Boița. Practic pe tot traseul din județul Sibiu. Ninge abundent și viscolește. Vizibilitate sub 10 metri” precizează reprezentanții DRDP Brașov


Comunicatul CNAIR: ”Viscolul închide circulația pe A1 intre Cunța și Boița!

Din cauza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Eveniment

Trafic închis pe un tronson de drum de pe Autostrada A1 în județul Sibiu. Viscolul reduce vizibilitatea

Publicat

Traficul a fost închis, sâmbătă seară, pe Autostrada A1, între localitățile Cunța și Boița, din cauza viscolului.

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10 – 15 metri), CNAIR si Poliția Rutieră au decis să închidă circulația pe A1 între Cunța și Boița, între kilometrul 224+000 și kilometrul 292+000.

CNAIR precizează că vizibilitatea redusă face imposibilă acțiunea utilajelor de deszăpezire, dar acestea vor acționa pentru redeschiderea circulației in condiții de siguranță imediat ce condițiile meteorologice o vor permite.

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

Cluj

Trei drumuri județene din Cluj BLOCATE de zăpadă

Publicat

drum zapada 1 e1675541706798.jpeg

ISU Cluj atenționează șoferii că la această oră se circula cu dificultate, în condiții de iarnă, pe mai multe artere rutiere din județul Cluj, atât din mediul urban, cât și rural, datorită poleiului și viscolului.

„Se acționează cu utilaje specifice, însă cantitățile de precipitații, sub formă de ninsoare favorizează noi depuneri pe carosabil.

Manifestați atenție sporită, măriți distanța de siguranță între autovehicule și nu vă angajați în deplasări pe drumuri închise pe timpul iernii.

Recomandăm cetățenilor să se intereseze din timp asupra condițiilor de drum și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe