Connect with us

Eveniment

S-a lansat platforma online a Teatrului Naţional ”Radu Stanca” Sibiu. Toate spectacolele sunt incluse în orice abonament. Premierele lunii februarie

Publicat


Platforma online a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu – Scena Digitală, s-a lansat în luna februarie într-o nouă formulă. Aceasta permite abonaţilor să vizioneze toate spectacolele disponibile, producţii de excepţie ale TNRS şi ale Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Abonamentul lunar, cel trimestrial, precum şi cel anual includ toate cele 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producţii în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans şi muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preţ de 6 luni, respectiv 299 lei, şi abonamentul pentru 3 luni la preţ de 2 luni, respectiv 89 lei.

Abonamentul lunar costă 49 lei/lună.

Spectatorii pot opta şi pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la preţul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde şi de oricâte ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare şi alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Premierele lunii februarie

Luna februarie aduce, ca de obicei, două premiere pe Scena Digitală. Spectacolul „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan şi Marius Turdeanu, are la bază trei scenarii scurte, dar măreţe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoţiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, şi care problematizează, fiecare în felul lui, conceptul de fidelitate.

„Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher şi Ana Tiepac, explorează limitele dintre dragoste şi ură într-o lume nedreaptă din punct de vedere structural. Spectacolul se joacă în limba germană şi dispune de subtitrare în limba română.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă şi subtitrare în limba engleză.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: A doua zi de scădere a cursului euro

Publicat

Tendința de ușoară apreciere a leului, conturată la sfârșitul săptămânii trecute, s-a menținut și la începutul celei prezentate.

Cursul euro a scăzut de la 4,9727 la 4,9711 lei, într-o ședință în care…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: CSM Volei Alba Blaj a învins-o pe Dinamo București, în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin

Publicat

Campioana CSM Volei Alba Blaj a învins-o duminică pe CS Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-1 (27-25, 25-22, 13-25, 30-28). Meciul din sferturile de finală ale Diviziei A1 la volei feminin s-a desfășurat la Sala polivalentă din Blaj.

Drussyla Andressa Felix Costa a fost MVP-ul gazdelor, cu 20 de puncte, Katarina Jovic s-a remarcat cu 15 puncte, Jovana Kocic cu 12, iar Bogumila Biarda a adăugat 10, scrie Agerpres.

Jelena Vulin a fost cea mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mesajul premierului Ciolacu pentru polițiști, de Ziua Poliției: Să trateze cu maximă seriozitate lupta cu traficanții de droguri

Publicat

Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut un mesaj pentru Poliția Română, luni 25 martie. 

De ziua Poliției Române, Ciolacu le-a cerut polițiștilor să trateze cu maximă seriozitate lupta împotriva traficului de droguri. 

„Aş dori să remarc şi faptul că, odată cu avansul tehnologic şi cu democratizarea accesului la informaţii, infracţiunile evoluează şi se diversifică. România este o ţară deschisă, iar asta ne face…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe