Connect with us

Eveniment

S-a lansat platforma online a Teatrului Naţional ”Radu Stanca” Sibiu. Toate spectacolele sunt incluse în orice abonament. Premierele lunii februarie

Publicat


Platforma online a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu – Scena Digitală, s-a lansat în luna februarie într-o nouă formulă. Aceasta permite abonaţilor să vizioneze toate spectacolele disponibile, producţii de excepţie ale TNRS şi ale Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Abonamentul lunar, cel trimestrial, precum şi cel anual includ toate cele 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producţii în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans şi muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preţ de 6 luni, respectiv 299 lei, şi abonamentul pentru 3 luni la preţ de 2 luni, respectiv 89 lei.

Abonamentul lunar costă 49 lei/lună.

Spectatorii pot opta şi pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la preţul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde şi de oricâte ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare şi alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Premierele lunii februarie

Luna februarie aduce, ca de obicei, două premiere pe Scena Digitală. Spectacolul „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan şi Marius Turdeanu, are la bază trei scenarii scurte, dar măreţe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoţiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, şi care problematizează, fiecare în felul lui, conceptul de fidelitate.

„Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher şi Ana Tiepac, explorează limitele dintre dragoste şi ură într-o lume nedreaptă din punct de vedere structural. Spectacolul se joacă în limba germană şi dispune de subtitrare în limba română.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă şi subtitrare în limba engleză.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șase drumuri ce leagă mai multe sate din comuna Mogoș vor fi reabilitate și modernizate. Care este valoarea investiției

Publicat

Șase drumuri în lungime totală de peste 17,8 km, care leagă mai multe sate din comuna Mogoș, vor fi reabilitate și modernizate. Valoarea investiției se ridică la peste 7,3 milioane de lei.

Primăria Mogoș a lansat joi, 16 martie, o licitație pentru reabilitarea și modernizarea a șase drumuri comunale ce fac legătura între satele Mogoș, Mămăligani, Valea Giogești, Valea Cocești, Valea Bârluțești, Poienile Mogoș, Cristești și Valea Mlacii. Drumurile au o lungime totală proiectată de 17.815 m.

Valoarea totală estimată a investiției este de 7.324.498,91 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumurile care urmează să fie modernizate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parcare supraetajată cu 100 de locuri, lângă Spitalul Județean de Urgență Alba. Costuri estimate și detalii din documentația PUZ

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în dezbatere publică documentația de Plan Urbanistic Zonal pentru construirea parcării supraetajate a Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia.

Aceasta va fi amenajată pe spațiul actual al parcării de lângă intrarea secundară în spital și va avea circa 100 de locuri.

Terenul vizat, cu intrare de pe Bd. Transilvaniei, are 2349 mp. Clădirea va avea patru niveluri: subsol, parter și două etaje (regim maxim parter plus trei etaje).

Clădirea va fi construită la o distanță de 4,50 m, prevăzută cu perete antifoc în dreptul corpului de clădire al spitalului, la 14,00 metri distanță de blocul de locuințe și 5 metri față…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Marcel Pavel, invitat special la concertul Romantico de la Cluj-Napoca

Publicat

Marcel Pavel, artistul îndrăgit de generații întregi de iubitori ai muzicii, datorită vocii sale inconfundabile și a lejerității cu care abordează cele mai diverse stiluri muzicale, este invitat special la concertul Romantico, pe 26 martie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

”Sunt extrem de bucuroasă că pot să le ofer clujenilor, spectatorilor care vor veni la concertul de la Cluj, o nouă întâlnire cu Marcel Pavel. Stilul lui elegant de a cânta și de a îmbina muzica pop cu cea clasică este binecunoscut de fani, de toți cei care i-au fredonat melodiile de-a lungul anilor”, spune Mira Sinca, organizatorul…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Alocația pentru susținerea familiei poate fi suspendată dacă elevii au mai mult de 20 de absențe. Noutăți din lege

Publicat

Au fost schimbate termenele la care inspectoratele școlare trebuie să transmită agenției teritoriale, situația frecventării cursurilor pentru copiii care beneficiază de alocația pentru susținerea familiei.

Raportarea se va face în luna martie a fiecărui an și în luna august. Ordonanța cu aceste modificări a fost publicată în Monitorul Oficial, potrivit edupedu.ro.

Până acum, inspectoratele aveau de raportat situația în luna următoare încheierii semestrului școlar.

Potrivit Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare, acordarea alocației pentru susținerea familiei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe