Connect with us

Eveniment

S-a semnat contractul pentru extinderea școlii I.L.Caragiale

Publicat



Lucrările de extindere la Școala I.L. Caragiale vor începe în curând. A fost semnat contractul pentru efectuarea lucrărilor, o investiție asigurată prin fonduri europene.

“Extinderea spațiilor unităților de învățământ a fost și este o prioritate pentru noi. Astăzi am semnat contractul pentru extinderea școlii I.L. Caragiale din zona Calea Dumbrăvii, prin construcția unui nou corp de clădire, o investiție în valoare de 8,6 milioane de lei. Reamintesc că lucrările de extindere a școlii Nicolae Iorga sunt și acestea în curs, iar pentru școala Regele Ferdinand inițiem în această lună procedura de achiziție pentru proiectare și execuție. Extinderi avem prevăzute și la Colegiul O. Goga, în prezent realizându-se proiectarea. În 2021, după aprobarea bugetului, vom iniția și alte proiecte de extindere a unităților de învățământ.”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Randare Caragiale 1 mic

În termen de 12 luni, constructorul contractat – SC Total NSA AG Construct SRL – va ridica noul corp de clădire, structurat pe demisol, parter și 2 etaje, va realiza instalațiile de utilități și cele pentru stingerea incendiilor și va instala un sistem de securitate cu alarmare la efracție și supraveghere video.

DJI 0881

În noul corp de clădire se vor crea:
 11 săli de clasă,
 cabinete de fizică, chimie și informatică,
 o sală de gimnastică cu vestiare și dușuri pentru elevi,
 o sală multimedia și o bibliotecă cu sală de lectură,
 o sală de mese cu oficiu și un cabinet pentru alimente,
 un cabinet medical,
 un cabinet pentru direcțiune, o cancelarie și o sală de ședințe
 vestiare pentru angajați, un atelier mecanic, o arhivă și alte anexe.

Clădirea va fi dotată prin acest proiect cu mobilierul școlar necesar, cu table interactive, videoproiectoare și sisteme PC.

Semnare ctr 15122020

De asemenea, este prevăzută amenajarea spațiilor verzi și a aleilor pietonale, precum și a unui teren de baschet și a unuia de volei în curtea școlii.

Finanțarea acestui proiect este asigurată din fondurile europene obținute de Primăria Sibiu prin Programul Operațional Regional.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA până în 26 august. Revine canicula, zile cu ploi și furtuni. Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește din nou în următoarea perioadă. Vor fi maxime peste 35 de grade, mai ales în regiunile sud-vestice. Vor mai fi ploi și furtuni, însă cantitățile de precipitații vor fi mai puține până la mijlocul lunii august.

Perioade cu ploi și furtuni sunt anunțate în 4-9 august în Transilvania și în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Trei frați din Alba, condamnați după ce au încercat să recupereze banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți

Publicat

Trei frați din Alba care au vrut să recupereze banii pierduți de tatăl lor la un joc de cărți, au fost condamnați de judecători. Cei trei au ajuns în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, pentru tentativă de tâlhârie. 

Este vorba despre doi bărbați și un minor din Șibot, care în data de 23 decembrie 2022 au mers pentru a recupera banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți.

Mai...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Festivalul Serbările Transilvane la Cluj-Napoca. Cine sunt artiștii și ansamblurile care urcă pe scenă

Publicat

Ediția 2024 a Festivalului Internațional „Serbările Transilvane” se va desfășura în perioada 26-28 iulie, pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, eveniment la care vor participa 20 de ansambluri…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului. Investiție de peste 400.000 de euro

Publicat

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului cu lungime mare, dotat cu suprastructură, remorcă autoviratoare și macara. 

Valoarea totală este estimată la 408.781,43 de euro, fără TVA.

Potrivit documentației,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate