Connect with us

Alba

S-a urcat la volanul unui autoturism, deși nu avea permis. Bărbat din Șona, cercetat de polițiști

Published

on



Un bărbat de 30 de ani din comuna Șona este cercetat de polițiști după ce a fost prins fără permis, la volanul unui autoturism. 

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 25 octombrie 2024, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei au oprit, pentru control, pe strada Avram Iancu din comuna Sâncel, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Șona, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vârstnică din Alba Iulia, agresată de nepotul său în vârstă de 19 ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție

Published

on

O femeie de 72 de ani din Alba Iulia a fost agresată de nepotul său în vârstă de 19 ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 octombrie 2024, în jurul orei 12.00, polițiștii din municipiul Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat de 76 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că soția sa a fost victima unei infracțiuni.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în cursul zilei de 26 octombrie 2024, o femeie, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

15 șoferi, lăsați pietoni de polițiștii din Alba în ultimele două zile. Au pus în pericol siguranța participanților la trafic

Published

on

În ultimele două zile, 15 șoferi au rămas fără permisele de conducere după ce au pus în pericol siguranța participanților la trafic, pe drumurile din Alba. 

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Aplicația MAI în care pot fi reclamați șoferii cu un comportament agresiv în trafic. Ce trebuie să conţină sesizarea

Published

on

Aplicația MAI în care pot fi reclamați șoferii cu un comportament agresiv în trafic. Participanţii la trafic pot reclama, începând de duminică, 27 octombrie, comportamentul agresiv al celorlalţi şoferi. În acest sens, aceștia pot depune o sesizare pe aplicația MAI, hub.mai.gov.ro, la secțiunea ESAR (sesizări abateri rutiere). 

Ordonanța de Urgență nr. 84/2024 a introdus în Codul Rutier posibilitatea ca șoferii să fie sancționați de polițiști și în baza unor înregistrări surprise de alți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Au furat piese pentru expresoare de cafea, de la o societate din Cugir. Doi bărbați din Orăștie și o tânără din Cugir, REȚINUȚI

Published

on

Doi bărbați din Orăștie și o tânără din Cugir au fost reținuți de polițiști după ce au furat mai multe cutii cu piese pentru expresoare de cafea, de la o societate din Cugir. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 octombrie 2024, polițiștii din orașul Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, în vârstă de 36, respectiv 40, din municipiul Orăștie, și față de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din orașul Cugir, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading