Connect with us

Eveniment

Sălaj: Bărbat decedat într-un accident provocat de o maşină ce a depăşit pe linie continuă

Publicat



Arhivă foto

Un bărbat ăn vârstă de 53 de ani, rezident în Badon, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un impact frontal cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Bănișor, care a efectuat o depășire pe linie continuă și a pătruns pe contrasens.

„La data de 12 februarie, la ora 07.14, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost sesizaţi în urma unui apel 112 despre faptul că, între localităţile Crasna şi Vârşolţ, s-a produs un accident rutier.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, un tânăr de 24 de ani, din comuna Bănişor, în timp ce conducea un autoturism, pe un sector de drum în aliniament delimitat prin marcaj longitudinal continuu, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din localitatea Badon”, se arată, luni, într-o informare de presă a IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului rutier, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar tânărul de 24 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Parcul Feroviarilor, lăudat de Ordinul Arhitecților: Competiţiile nu frânează dezvoltarea, ci generează prosperitate

Publicat

Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca, realizat prin concurs internațional de soluții, este dat de Ordinul Arhitecților din România drept exemplu de bună practică. Proiectul, lansat în 2018 de Primăria Municipiului Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Angajări la Jandarmeria Alba: 18 posturi, scoase la concurs. Data limită de înscriere și condiții generale pentru candidați

Publicat

Angajări la Jandarmeria Alba. Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer.

Este vorba despre:

  • 2 posturi specialitatea Financiar

Condiții și detalii despre concurs găsiți pe hub.mai.gov.ro și pe site-ul Jandarmeriei Alba.

  • 1 post specialitatea Administrare Patrimoniu Imobiliar

Condiții și detalii despre concurs…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dotări pentru Palatul Copiilor din Alba Iulia, cumpărate de Primărie: simulatoare de pilotaj karting și roata olarului electrică

Publicat

Dotări pentru Palatul Copiilor din Alba Iulia, cumpărate de Primărie. Primăria Alba Iulia a cumpărat recent materiale didactice pentru dotarea Palatului Copiilor din municipiu.

Achiziția a fost făcută vineri, 26 iulie, pe platforma SEAP, prin cumpărare directă. Investiția totală se ridică la 30.383 lei, fără TVA.

Dotări pentru Palatul Copiilor din Alba Iulia

Materiale didactice – birotică:

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Când excepțiile devin NORMALITATE. Întârzierile zborurilor din Cluj, la ordinea zilei. Opt ore pentru zborul de Cipru

Publicat

Ceea ce, până nu demult, erau excepții, se pare că au devenit normalitate. Întârzierile zborurilor pe aeroportul Cluj sunt la ordinea zilei. De la 30-40 de minute, s-a ajuns chiar la 8 ore.

„Bine că nu le-au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate