Connect with us

Eveniment

Sălaj: Doi tineri din Zalău cercetați penal pentru organizarea unei curse ilegale cu mașini

Publicat



Arhivă foto

Într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, datată joi, se menționează că doi tineri din Zalău sunt cercetați penal pentru organizarea unei curse ilegale cu mașini pe șoseaua ocolitoare a municipiului.

„Miercuri, 10 mai, în jurul orei 23,00, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Zalău, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat două autoturisme oprite în paralel pe partea carosabilă, între acestea aflându-se o persoană care a efectuat un semnal de start, moment în care autoturismele au demarat în viteză de pe loc.

Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea lor, reuşind oprirea şi identificarea conducătorilor auto.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, doi bărbaţi, de 22 şi 28 de ani, ambii din comuna sălăjeană Hereclean, ar fi participat, cu două autoturisme, la o întrecere de maşini neautorizată, care a avut loc pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău”, precizează comunicatul IPJ.

Potrivit sursei citate, la această întrecere a participat şi un tânăr, de 19 ani, din municipiul Zalău, care a dat startul cursei.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, faptă prevăzută de art. 339 alin. 2 din Codul Penal.

De asemenea, pe perioada cercetărilor, celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere”, se mai arată în comunicatul menţionat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul şi în vederea luării măsurilor legale care se impun. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Turneu de fotbal și concurs de crossfit organizat de IPJ Alba. Cine a câștigat competiția

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, a organizat ”Cupa Primăverii 2024”, o competiție sportivă, aflată la prima ediție, care a inclus un turneu de fotbal și un concurs de crossfit.

La aceste întreceri sportive au luat parte echipe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciului Județean de Ambulanță Alba, Unității Militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Investiție de aproape 3,8 milioane de lei

Publicat

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Municipiul Alba Iulia face un pas către dezvoltarea durabilă, printr-un proiect ambițios al Primăriei în valoare de aproape 3,8 milioane de lei, finanțat prin granturi norvegiene.

În urma investițiilor făcute, consumul de energie primară se va reduce cu aproape 35 % în instituțiile implicate și sistemul de iluminat public din oraș.

Panouri fotovoltaice pe clădiri publice

Investiția este în derulare prin proiectul „Promovarea producției de energie din surse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”, „Hai să colorăm”, „Garage Flowers” și „Facepainting”.

Tot în cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe