Connect with us

Eveniment

Sălaj: Tânăr înjunghiat în piept, pe o stradă din Zalău

Publicat



Arhivă foto

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, provenind din localitatea Românaşi, a fost atacat cu un cuțit în regiunea pieptului de către un alt bărbat, în ziua de luni, pe o arteră din Zalău. Tânărul rănit a fost ulterior dus de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

„La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău alături de poliţişti locali şi jandarmi sălăjeni.

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, ar fi fost înjunghiat în zona pieptului, în timp ce se afla pe strada Unirii din municipiul Zalău, fiind transportat ulterior la spital”, se arată, luni, într-o informare de presă a Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Ioana Lascău, a precizat, pentru AGERPRES, că agresorul este un bărbat care se cunoaşte cu victima şi care a fugit de la locul faptei, după agresiunea asupra tânărului.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând a fi luate măsurile legale conform competenţei. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Publicat

Flaviu Udrea, candidat din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la funcția de primar al comunei, ne vorbește despre nemulțumirile sale legate de prestația actualei administrații locale și propunerea pe care o face…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la Alba Iulia. PNL Alba își lansează oficial candidații la alegerile locale

Publicat

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri, 8 mai, la Alba Iulia.  Toți se vor aduna în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Aceștia vor fi prezenți pentru a-i susține pe cei ce vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale și europarlamentare din acest an. 

Mai pe scurt, PNL Alba își va prezenta candidații pentru toate primăriile din județ. Vor fi prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea va fi lansată oficial și candidatura lui Mircea Hava pentru încă un mandat de euro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Publicat

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că , în proporție de 90%, Dani Coman va fi președintele clubului.

Asta după ce Cristi Bălaj a plecat de la echipa clujeană de fotbal.

Neluțu Varga,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ploaia de meteoriți Eta Lyride, vizibilă în dimineața de 8 mai, din Transilvania. Curentul de meteori, observat din antichitate

Publicat

Ploaia de meteoriți Eta Lyride (η-Lyrid) va fi foarte vizibilă în dimineața de 8 mai, dar și în noaptea următoare, din cea mai mare parte a Transilvaniei. 

În această perioadă, va exista o șansă de a vedea meteori η-Lyrid ori de câte ori punctul de radiant al ploii – în constelația Lyra – se află deasupra orizontului, numărul de meteori vizibili crescând cu cât punctul de radiant este mai înalt pe cer.

De la Târgu-Mureș, punctul de radiant este circumpolar, ceea ce înseamnă că se află întotdeauna deasupra orizontului, iar ploaia va fi activă pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe