Connect with us

Alba

Salariul minim european. Cum va fi aplicat în România. Legea ce aduce modificări Codului Muncii, publicată de minister

Publicat Salariul minim european în România. Ministerul Muncii a pus în dezbatere publică legea prin care se introduce salariul minim european în România. Directiva Uniunii Europene privind salariile minime trebuie transpusă în legislația națională până în 15 noiembrie 2024.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tichete de activităţi casnice: ce oferă platforma electronică de evidență a activităților casnice și cum se face accesul

Publicat

Tichete de activităţi casnice. Platforma electronică pentru gestionarea tichetelor de activități casnice este disponibilă la adresa tichete.anofm.ro. Aceasta oferă un mod eficient de a conecta beneficiarii casnici cu prestatorii de servicii, facilitând remunerarea activităților casnice ocazionale.

Angajatorii pot acorda propriilor angajaţi, sub formă de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Cazul distrugerilor de pe șantierul arheologic din Alba Iulia: Polițiștii au oferit foarte puține detalii legate de subiect

Publicat

Cazul distrugerilor de pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Conducerea IPJ Alba a făcut miercuri, 24 iulie, o serie de declarații referitoare la subiect. Aceștia au oferit foarte puține detalii legate de caz. 

Este vorba despre distrugerile sesizate de reprezentanții Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, pe șanterul arheologic de la fosta tipografie ALTIP.

Comisarul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elevi din Alba, la faza națională a concursului „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română

Publicat

Ioana, Robert, Elena, Iulian și Irina, elevi ai Liceului „dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș, participă aceste zile la faza națională a Concursului „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română.

Până pe 25 iulie, la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de furtuni și ploi torențiale în Alba și alte județe din țară, până joi dimineața

Publicat

Meteorologii au emis miercuri avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de furtuni, valabile în județul Alba și alte județe din țară până joi dimineața.

La munte, în sudul Banatului, în Oltenia, Maramureș, Moldova, Muntenia, în Dobrogea continentală și în cea mai mare parte a Transilvaniei vremea va fi instabilă. Instabilitatea se va manifesta la început în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate