Connect with us

Eveniment

Salariul minim pe economie ar putea crește

Published

on



Negocierile cu sindicatele şi patronatele pe tema salariului minim pe economie vor începe în luna septembrie, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan. 

Ministrul a anunţat patronatele şi sindicatele să se pregătească pentru demararea negocierilor cu privire la nivelul salariului minim de la începutul lunii septembrie.

„Eu o să vă spun câteva principii, ca să fie lucrurile foarte clare. Unu: cred că salariul minim trebuie să crească şi cred că este mic în România”, a spus Turcan, potrivit Agerpres.

Ea a fost întreruptă de jurnalişti, care au întrebat-o cât este salariul minim, întrebare la care ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu a ştiut să răspundă.

„Vă daţi seama că îl cunosc şi am negociat creşterea salariului minim brut la…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce salarii au angajații Primăriei Cluj-Napoca, de la primar până la portar? Veniturile nu au crescut deloc anul acesta

Published

on

Primăria municipiului Cluj-Napoca a publicat lista salariilor angajaților aferente lunii septembrie 2024. Potrivit listei publicate, primarul are cel mai mare salariu: 32.603 lei brut pe lună.

Primăria Cluj-Napoca a…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Parcul de Nord din Alba Iulia. Cât va costa amenajarea spațiului în zona Micești-Orizont. Datele investiției, la aprobare în CL

Published

on

Parcul de Nord din Alba Iulia. Primăria a pregătit documentația pentru derularea investiției pentru amenajarea parcului public în zona Micești-Orizont. Proiectul este finanțat prin Programul Regiunea Centru 2021-2027. 

Este vizată o suprafață de 83.225 mp de teren, pe fosta albie a râului Ampoi. Va fi amenajat cu acces principal pietonale din străzile Albac și Azur și acces auto din strada Azur.

Parcul va include plantații, suprafețe de apă, alei, suprafețe deschise pentru evenimente în aer liber, zone de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

IPJ Cluj despre minorii ieșiți pe geamurile unei mașini: Răspunsul Poliției nu a fost emis de instituție. Se fac verificări

Published

on

Biroul Autostrăzi A3  s-a autosesizat din oficiu cu privire la apariția în mediul online a unui videoclip ce surprinde două persoane ieșind pe geamurile unui autovehicul, aflat pe un sector de autostradă, urmând să fie…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Indemnizația de creștere ar putea fi stabilită în funcție de numărul copiilor. Care este valoarea maximă propusă. PROIECT

Published

on

Indemnizația de creștere ar putea fi stabilită în funcție de numărul copiilor. Un proiect legislativ în acest sens prevede majorarea cuantumului indemnizației lunare cu 25% pentru al doilea copil și cu 35% pentru al treilea și următorii. De asemenea, cuantumul maxim al indemnizației ar urma să crească de la 8.500 de lei la 9.000 de lei.

Potrivit parlamentarilor, inițiativa vizează creșterea natalității, prin sprijinirea și stimularea familiilor tinere să aibă mai mulți copii.

Propunerea legislativă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement