Connect with us

Alba

Salicil, vândut drept conservant, retras din magazine din Alba și alte județe. Substanţa nu este autorizată ca aditiv alimentar

Publicat



Salicil, vândut drept conservant, retras din magazine din Alba și alte județe. Autoritatea Naţional Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANDVSA) a anunțat recent retragerea de pe piaţă, din magazine din Alba și mai multe judeţe din țară, a produsului Salicil, vândut ca agent de conservare pentru alimente de către diverse companii. Motivul retragerii este acela că substanţa nu este autorizată ca aditiv alimentar.

Potrivit ANSVSA, sunt vizate produsele Salicil, diverse gramaje, ambalate de SC…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Toamna cugireană și Festivalul Dacic Singidava, 20-22 septembrie 2024. Concerte, spectacole de reconstituire istorică. PROGRAM

Publicat

Evenimentul ”Toamna cugireană 2024” se desfășoară în perioada 20-22 septembrie la Stadion Parc din Cugir. În aceeași perioadă, va fi și Festivalul Dacic Singidava. Vor fi trei zile de distracție, tradiții și voie bună.

Organizatorii au pregătit concerte live, produse tradiționale locale, activități pentru copii și familii, dar și surprize.

”Readucem la viață istoria glorioasă a strămoșilor noștri prin spectaculoasele evenimente de reconstituire istorică din cadrul Festivalului Dacic…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Construcția Grădiniței numărul 16 din Alba Iulia este aproape gata. Cum arată investiția de peste 21 de milioane de lei

Publicat

Construcția Grădiniței numărul 16 din Alba Iulia este aproape gata. Este vorba despre o investiție de aproape 21 de mililoane de lei, iar lucrările au demarat în urmă cu un an. 

Reporterii alba24.ro au fost altăuri de reprezentații Primăriei și de constructor pentru a vedea în ce stadiu se află construcția și cum arată viitoarea grădiniță. 

Flaviu Buta a declarat că lucrările de amenajare ar urma să fie gată în aproximativ două luni.

Situată în curtea Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Omologarea provizorie a rasei Ciobănesc Românesc Corb: Aviz favorabil de la Federaţia Chinologică Internaţională

Publicat

Omologarea provizorie a rasei Ciobănesc Românesc Corb: Federaţia Chinologică Internaţională ar putea anunţa săptămâna viitoare acest lucru. Comisia de standarde şi cea ştiinţifică au emis un raport favorabil în acest sens.

Anunțul a fost făcut de preşedintele Asociaţiei Chinologice Române, Cristian Ştefănescu, citat de Agerpres.

„În ceea ce priveşte rasa Ciobănesc Românesc Corb, este o rasă ancestrală cu nucleu în Carpaţii Meridionali, în special zona Râşnov, Predeal, Rucăr şi Bran, rasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Delegație a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Biblioteca Județeană Alba. Discuții despre proiecte de colaborare

Publicat

O delegație de la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București va fi prezentă luni, 16 septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. În cadrul întâlnirii se vor pune bazele proiectelor și colaborărilor viitoare dintre cele două instituții.

Vizita va debuta, de la ora 15.30, cu prezentarea colecției de carte și a activității bibliotecii județene. Apoi, va fi prezentată colecția American Shelf (Raftul American) Alba Iulia, anunță reprezentanții bibliotecii.

Din delegația ambasadei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate