Connect with us

Alba

„Săptămâna Școală în Siguranță”, acțiune a IPJ Alba. Întâlniri ale polițiștilor cu elevii și profesorii

PublicatInspectoratul de Poliție Județean Alba a transmis că în perioada 14 – 17 mai 2024, instituția desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”.

Această inițiativă are ca scop conștientizarea populației școlare cu privire la necesitatea adoptării unui comportament pozitiv pe tema prevenirii violenței în mediul școlar, pentru asigurarea unui climat educațional optim.

În cele 4 zile polițiștii din structurile de siguranță școlară, prevenire precum și cei din structurile de ordine publică, împreună cu partenerii instituționali, vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Revederea promoției 1984. Eveniment emoționant în viața Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

FOTO: Revederea promoției 1984. Eveniment emoționant în viața Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Reprezentanții instituției au postat pe contul de Facebook o serie de fotografii de la eveniment, realizate de doi elevi.

Citește mai departe

Alba

Calendar înscrieri la creșă și grădiniță: Noutate importantă în acest an. Începe ”competiția” între părinți

Publicat

Calendar înscrieri la creșă și grădiniță: noutate importantă în procedura din acest an. Pe fondul unei crize majore de locuri la nivel național, începe competiția între părinți. 

Copiii de 4 si 5 ani vor avea prioritate la înscrierea la grădinițele de stat. Asta pentru că grupa mijlocie și cea mare au devenit obligatorii.

Un alt aspect important: unitatea de învățământ aleasă de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Cugir care a amenințat un polițist și a făcut scandal în curtea sediului de poliție, condamnat pentru ultraj

Publicat

Un bărbat din Cugir care a amenințat un polițist a fost recent condamnat pentru ultraj. Condamnarea a venit la patru ani de la comiterea faptei. În data de 24 mai 2024, Judecătoria Alba Iulia a dat o primă decizie în caz. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Zeci de medicamente vor dispărea din farmacii. UE a cerut suspendarea autorizației de comercializare. LISTA celor din România

Publicat

Zeci de medicamente vor dispărea din farmacii. Comisia Europeană a solicitat statelor membre să suspende autorizaţia de comercializare pentru o listă de medicamente generice testate de compania indiană Synapse Labs. 

Decizia se bazează pe o evaluare ştiinţifică efectuată de EMA în urma unei cereri din partea agenţiei spaniole pentru...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe