Connect with us

Alba

Sărutul cu forța este agresiune sexuală: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Sebeș care a sărutat forțat o minoră

Publicat


justitie

Săruturile forțate intră în sfera agresiunii sexuale. Un caz rar pe instanțele de judecată din Alba, dar și din România, a adus o condamnare pentru un bărbat din Sebeș care a sărutat cu forța o minoră de 12 ani. 

Faptele s-au petrecut la sfârșitul anului 2019, însă o primă condamnare în instanță a venit în data de 12 octombrie 2021. De asemenea, motivarea instanței a fost făcută public. 

Potrivit motivării instanței, în data de 14 noiembrie 2019, minora care pe atunci avea 12 ani a mers de la școală la locuința bunicilor din Sebeș. Acolo se afla bunicul minorei care pentru câteva minute a părăsit locația, pentru a merge în casa de lângă.

La scurt timp de la plecarea bunicului, în locuință și-a făcut apariția Ioan B. un bărbat în vârstă de 58 de ani la data faptelor.

În motivarea instanței se mai arată că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice.

Ce s-a întâmplat

După ce a intrat în casă, acesta a salutat-o pe minoră ”și i-a spus că lasă o sumă de bani pentru bunicul său, sumă despre care a susținut că este datorie mai veche față de el, iar la un moment dat a început să îi facă diferite complimente persoanei vătămate precum „ ce mare te-ai…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șofer tras pe dreapta, pe Autostrada A1 pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. Ce s-a întâmplat după

Publicat

Un șofer a fost tras pe dreapta, pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. S-a întâmplat în 22 aprilie 2023, iar un an mai târziu a fost trimis în judecată. 

În data de 16 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tânărul va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

Deși a fost tras pe dreapta la o zi de la consum, substanța…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directivă europeană cu obligații pentru producători

Publicat

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede obligații pentru producători, în relația cu clienții.

Parlamentul European a adoptat marți, 23 aprilie, directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile. Acestea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe