Connect with us

Eveniment

Scandal cu cuțite într-un bloc de lângă Orăștie. Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost atacați în propria locuință

Publicat


Poliţia din Orăştie a intervenit, duminică seara, la un scandal izbucnit între mai multe persoane, într-un bloc de locuinţe din satul Pricaz, comuna Turdaş, localitate aflată în apropiere de Orăștie.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, în jurul orei 20:20, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bloc de locuințe din satul Pricaz, comuna Turdaș, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

”Ca urmare a sesizării, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au aplanat conflictul și au demarat primele cercetări.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Turdas, care a declarat faptul că trei bărbați au pătruns în apartamentul în care acesta locuiește.

Aceștia i-au pulverizat în față spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbați (in vârstă de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice) l-a lovit pe el și pe alti doi dintre locatarii respectivului apartament (doi bărbați, în vârstă de 41 și 47 de ani).

Două victime transportate la spital

Doua dintre victime, în vârstă de 41 si 47 de ani, care prezentau urme ale unei agresiuni prin taiere,  au fost transportate la UPU Orăștie, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii (bărbatul în vârstă de 42 de ani și alți doi, în vârstă de 32 și de 30 de ani) au fost identificati de polițiști și conduși la sediul Poliției, pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

”Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea stabilirii circumstanțelor in care s-au produs faptele și a luării măsurilor legale față de cei trei” a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

Publicat

Un parc a luat locul unei centrale termice în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Zona este acum un loc unde mănășturenii, mici și mari, se bucură de relaxare și mișcare.

Proiectul realizat în cartierul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Sport, distracție și voie bună în Șanțurile Cetății Alba Carolina. Eveniment dedicat elevilor din oraș

Publicat

Sport, distracție și voie bună. Asta s-a întâmplat vineri, 26 aprilie, în Șanțurile Cetății Alba Carolina. 

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă: Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, dă startul noului sezon fantastic de golf

Publicat

 Săptămână aceasta, între 22 și 26 aprilie 2024, cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, a dat „Verde la golf” și și-a deschis porțile pentru copii din grădinițele, școlile și liceele din județul Alba.

Citește mai departe

Alba

Pedeapsă mai blândă la Curtea de Apel pentru un consilier local PNL Sebeș, prins beat la volan. Cum a fost schimbată sentința

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a schimbat pedeapsa unui consilier local PNL din Sebeș, condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. 

Citește mai departe