Connect with us

Eveniment

Schimbări – Restaurantele se închid la 22:00 și limitarea circulației se va face cu o oră mai devreme

Publicat


Guvernul ar putea adopta miercuri o ordonanță de urgență prin care să înăsprească restricțiile anti covid. Astfel, după aprobarea CNSU, Guvernul și-ar putea da girul pentru ca restaurantele să se închidă cu o oră mai devreme, la ora 22, iar circulația pe timp de noapte să fie restricționată și ea începând cu ora 22 în loc de 23, ca până acum, scrie digi24.ro.

Astfel, circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23. De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 22.

Decizia ar putea fi luată miercuri, susțin sursele citate. Este nevoie de o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în ședință de guvern.

Întrebat, luni, dacă…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 20 de elevi de la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au reușit calificări la etape naționale de olimpiadă

Publicat

Peste 20 de elevi de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au reușit performanța calificării la etape naționale de olimpiadă. Aceștia participă în perioada aprilie-mai la competițiile naționale, alături de alți elevi din țară.

Majoritatea s-au calificat la etapa națională la olimpiade precum engleză, franceză, română, matematică.

Reprezentanții colegiului au prezentat lista elevilor care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

POLUARE cu hidrocarburi a Someșului în aval de podul Garibaldi. Se INTERVINE cu baraje absorbante

Publicat

În cursul zilei de marți, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au fost sesizați de către comisari ai Gărzii de Mediu privind scurgeri de hidrocarburi petroliere în Someșul Mic. ​

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VINERI: „Start la mișcare”, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton

Publicat

Iubitorii sportului cu vârste între 5 și 18 ani sunt invitați vineri, 26 aprilie, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, la evenimentul „Start la Mișcare”.

În cadrul acestuia va avea loc un cros, pe o distanță de 2 km respectiv 2,7 km. De asemenea, vor avea loc ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton.

„Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria municipiului Alba Iulia și CSM Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe