Connect with us

Eveniment

Școala Gimnazială ”Friedrich Schiller” din Târgu Mureș intră în reabilitare. Valoarea proiectului, peste 7,5 milioane lei

Publicat


Școala Gimnazială ”Friedrich Schiller” din Târgu Mureș intră în reabilitare. Valoarea totală a proiectului este de peste 7,5 milioane lei.

Potrivit Primăriei Târgu Mureș, primarul Soós Zoltan a semnat joi, 2 februarie 2023, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare, consolidare și mansardare a Școlii Gimnaziale “Friedrich Schiller”.

“Prin acest proiect se va reface în totalitate structura clădirii, se va consolida și se va mansarda, adăugându-se 8 săli noi de clasă și laboratoare.

Toate sălile de clasă vor fi reparate și zugrăvite proaspăt, iar instalațiile sanitare, electrice și sistemul de încălzire vor fi schimbate. Am planificat construirea unui teren de sport multifuncțional în perimetrul școlii”, a declarat primarul.

Valoarea proiectului este de peste 7,5 milioane de lei net.

Kezdődhet a munka a Friedrich Schiller Gimnáziumban!
Soós Zoltán polgármester ma aláírta a Friedrich Schiller Gimnázium felújítási munkálatainak megkezdéséről szóló határozatot.
A projekt keretében teljesen megújul az épület, továbbá 8 új tanteremmel és laboratóriummal bővül az iskola. Minden termet felújítanak, többek között kicserélik a vízvezeték-, az elektromos és a fűtésrendszert is. Az iskola épülete mellett egy multifunkcionális sportpálya építése is szerepel a tervek között.
A projekt nettó értéke több, mint 7,5 millió lej.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. Ziua în care Bucureștiul s-a prăbușit

Publicat

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. În seara zilei de vineri 4 martie 1977, România a fost zguduită de un puternic cutremur cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, având epicentrul în Munţii Vrancei.

În seara zilei de 4 martie, președintele Nicolae Ceaușescu, împreună cu consoarta sa, participau la banchetul oficial oferit de președintele Nigeriei în cinstea oaspeților.

După toastul șefului statului nigerian,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Marți: „Primăvara în culori”, eveniment cultural la Sebeș. Va fi aniversat pictorul Eugen Măcinic și comemorat poetul Radu Stanca

Publicat

Marți 5 martie, la Primăria Sebeș va avea loc un eveniment cultural. Într-un comunicat de presă reprezentanții instituției au oferit o serie de detalii despre eveniment. 

Este vorba despre seara culturală „Primăvara în culori”, eveniment prin care va fi aniversat pictorul Eugen Măcinic. De asemenea cei prezenți își vor putea reaminti cu nostalgie versurile poetului Radu Stanca.

Coincidența fericită o reprezintă ziua de 5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Echipa de majorete Eclipse Cluj, multiple titluri de campioană la Campionatului Național de Majorete

Publicat

Echipa de majorete Eclipse din cadrul Clubului Sportiv Vointa, antrenată de Virgilia Cezara Maria Nona, a dominat scena Campionatului Național de Majorete care a avut loc duminică, la Cluj-Napoca.

”Într-o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Începe Simularea la Bacalaureat 2024. Luni, prima probă la Limba și Literatura Română. Program și reguli la testări

Publicat

Luni, 4 martie 2024, începe Simularea la Bacalaureat 2024. Prima probă va fi cea la Limba și Literatura Română.  Subiectele și baremele se publică în fiecare zi de examen, la ora 15:00, pe pagina de internet a Ministerului Educației. 

Testările vor începe la ora 9.00. Elevii vor avea acces în săli până la ora 8.30. Aceștia vor fi distribuiți câte unul în bancă, în ordine alfabetică.

Simularea este organizată la nivel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe