Connect with us

Eveniment

Se eliberează din nou certificate de cazier judiciar – Nu mai trebuie completată cererea

Publicat



Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar ROCRIS a fost modernizat și actualizat. Astfel că, încă de ieri, activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost reluată la toate ghișeele organizate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, respectiv la nivelul polițiilor municipale și orășenești.

IPJ Sibiu transmite că pentru eliberarea certificatului de cazierul judiciar nu mai este obligatorie completarea cererii, ci doar prezentarea actului de identitate polițistului de la ghișeu.

Iar începând de astăzi, 1 iulie, certificatele de integritate comportamentală vor fi eliberare în aceleași condiții în care se eliberează certificatele de cazier judiciar, la toate subunitățile din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu….

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: A nins pe DN 67C – Transalpina. Șoseaua rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului

Publicat

A nins în noaptea de marți spre miercuri pe DN 67C Transalpina. Drumul între Rânca și Obârșia Lotrului rămâne în continuare închis, carosabilul fiind acoperit de zapadă și gheață, au anunțat miercuri dimineața reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

„Pe DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare.

Reamintim că acest sector de drum este închis circulaţiei publice şi facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționare meteo de vânt puternic, până vineri dimineața. Rafale de peste 45 km/oră. Zonele vizate

Publicat

Atenționare meteo de vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat intensificări ale vântului ce se vor manifesta până vineri dimineața în mai multe zone din țară.

În perioada 15 mai – 17 mai, ora 10.00, local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sudul, vestul și centrul țării, cu viteze în general de 45-50 km/h.

Județul Caraș-Severin se află sub atenționare Cod Galben de vânt.

În această zonă, vântul va avea intensificări, cu rafale de 55-65 km/h, și temporar de peste 70 km/h.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Noaptea Muzeelor 2024 va avea loc sâmbătă. Zeci de expoziții, deschise până la miezul nopții, la Cluj. Boicotul unor muzee

Publicat

Noaptea Muzeelor se va desfășura sâmbătă, 18 mai, în zeci de locații din Cluj și din țară. Publicul clujean este invitat la o plimbare nocturnă plină de surprize.

În Cluj-Napoca, 30 de muzee, centre culturale…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

100 de PISICI vor participa în acest weekend, în Iulius Mall Cluj, la ediția jubiliară a WCF International Cat Show

Publicat

Ce faci weekend-ul acesta? Dacă ești în Cluj, consideră-te unul dintre norocoșii care au ocazia să vadă WCF International Cat Show, competiție dedicată felinelor, care va avea loc la Iulius Mall Cluj. Peste 100 de pisici,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe