Connect with us

Eveniment

Se fac înscrieri pentru Cupa Consulatului Austriei la schi – Atenție la termenul limită

Publicat



Cupa de schi a Consulatului Austriei a ajuns la ediția a X-a. Competiția va avea loc pe Pârtia B a domeniului Arena Platoș, iar înscrierile se apropie de final.

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în județele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna și nu numai.
“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă.

Înscrierea în competiţie este liberă fără taxe de participare.

Mai multe detalii despre Regulament, înscrieri, condiții de participare, program și detalii legate de desfășurarea competiției, pot fi gasite accesând site-ul www.cupadeski.ro

Termenul limită de înscriere este duminica , 24 ianuarie 2021.

Înscrieri la: inscrieri@cupadeski.ro sau Fax: (+40) 269 253 493

IMPORTANT! Competiția se va organiza în conformitate cu normele și regulamentele specifice ramurii de sport, adaptate de structurile sportive la situația creată de epidemia noului coronavirus SARS-CoV-2 COVID-19, cu condiția ca acestea să nu vină în contradicție cu normele legale în vigoare. Se vor respecta regulile generale de protecție sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus. Competiția se va desfășura cu avizul DSP Sibiu!

Organizatorul isi rezerva dreptul de a amâna sau anula competitia in orice moment, inainte de desfasurare din cauza conditiilor meteo, a stratului de zapada necorespunzator sau alte motive care impiedica desfasurarea acesteia in conditii optime, în cazul în care aceasta nu se va putea desfășura din cauza pericolului de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 COVID-19, a eventualelor stări de carantină/urgență impuse în zona ariei de desfășurare a competiției la momentul respectiv. Competitia poate fi anulata si in dimineata concursului, in cazul in care arbitrii decid ca nu sunt conditii optime de a desfasura o competitie de ski alpin.

Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică, se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vinerea Mare, ziua răstignirii lui Iisus Hristos, zi de post negru. Rugăciunea care se rostește în Vinerea Patimilor

Publicat

Vinerea Mare: utima vineri din Postul Paştelui se numeşte Vinerea Patimilor sau Vinerea Mare. Este ziua în care Iisus a fost biciuit, scuipat şi răstignit pe cruce între doi tâlhari. În Vinerea neagră, ziua cea mai neagră din istoria creştinismului, Iisus a murit pentru mântuirea lumii și iertarea păcatelor neamului omenesc.

Vinerea Mare este zi de post negru, în care nu se mănâncă şi nu se bea decât apă. În această zi nu se lucrează şi nu se fac nici copturi pascale.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vinerea Mare. Ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit pe cruce

Publicat

Vinerea Mare este ultima vineri din Postul Paştilor. Potrivit tradiţiei, este zi de post negru, în care nu se mănâncă și se bea doar apă.

Pentru creştini, aceasta este ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

AUR a depus plângere față de ilegalitățile comise de coaliția penalilor

Publicat

Alianța pentru Unirea Românilor a depus plângere penală pe numele președintelui și locțiitorului BEC Șugag pentru infracțiunea de fals în documente, după ce reprezentanții PNL au modificat listele depuse pentru alegerile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Exponate ale Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură Veneția 2023 pot fi văzute în Iulius Mall Cluj

Publicat

Exponate ale Pavilionului României la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale internaționale dedicate manifestărilor artistice din domeniile arte vizuale, arhitectură,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe