Connect with us

Alba

Se reia programul ”Casa verde fotovoltaice”. Când se deschide noua sesiune. Anunțul ministrului Mediului

Publicat


Programul ”Casa verde fotovoltaice” va fi reluat. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat când va fi noua sesiune de validare a potențialilor instalatori.

O nouă sesiune a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, prin care vom valida potenţialii instalatori, va demara miercuri, a anunțat ministrul.

Firma care a dat în judecată Adminstraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a promis că va renunţa la proces dacă va fi validată ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO ȘTIREA TA Accident rutier între Alba Iulia și Micești: Coliziune între două autoturisme. Ce spun polițiștii

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 28 noiembrie, la Alba Iulia. Este vorba despre un accident rutier produs pe Calea Moților, între Alba Iulia și Micești. 

Zona în cauză este una în care numărul accidentelor rutiere este unul foarte ridicat.

Imaginile cu accidentul de marți, 28 noiembrie au fost surprinse de un cititor alba24.ro. Din câte se pare în incidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Reprezentații IPJ Alba au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Roman: PNL nu susţine recompensarea celor care denunţă evaziunea fiscală, nici impozitarea progresivă a pensiilor private

Publicat

PNL nu susţine impozitarea progresivă a pensiilor private și nici recompensarea celor care denunţă faptele de evaziune fiscală. Precizările au fost făcute marţi deputatul de Alba, Florin Roman.

„Este o altă decizie luată de Grupul fiscal, împreună cu conducerea partidului. I-am comunicat-o ministrului de Finanţe. În actuala formă nu susţinem acel proiect al avertizorului, pe partea de evaziune fiscală.

Noi considerăm că, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Copiii grădinițelor din Gârbova și Cărpiniș au primit cadouri de la Asociația Helfen um Zu Helfen E.V. – Marburg

Publicat

Grădinițele din Gârbova și Cărpiniș (Alba) au fost vizitate marți de o parte din membrii Asociației Helfen um Zu Helfen E.V. – Marburg, care le-au adus celor mici dulciuri.

Aceștia au fost însoțiți de primarul Ioan Muntean și Sifft Harald, care ține legătura cu asociația.

”Asa cum ne-au obișnuit de mai mulți ani, legătura dintre noi fiind una foarte frumoasă, ei aduc copiilor cadouri, bucurându-i pe aceștia înainte de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Casa Verde: Prosumatorii care își instalează capacități fotovoltaice mult mai mari decât consumul propriu vor fi penalizați

Publicat

Casa Verde: Prosumatorii care își instalează capacități fotovoltaice mult mai mari decât consumul propriu vor fi penalizați.

În opinia ministrului Energiei, Sebastian Burduja, ei nu procedează corect și nu trebuie să beneficieze de facilitățile stabilite prin lege pentru prosumatori.

Casa Verde Fotovoltaice: Instalarea panourilor solare se scumpește de la 1 ianuarie. Cum sunt afectați beneficiarii programului

El spune că a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe