Connect with us

Eveniment

Se reia „Vinerea Verde” la Biserica Evanghelică – Concerte în fiecare vineri, până la toamnă

Publicat



De la începutul lunii iulie şi până la sfârşitul lunii septembrie, Biserica Evanghelică CA Sibiu (Biserica Sf. Maria) din Piaţa Huet va găzdui în fiecare vineri de la ora 12:15 Seria de concerte “Vinerea Verde”. Acestea vor fi susţinute în nava centrală a Bisericii, parte reabilitata în cadrul proiectului de restaurare a monumentului istoric Biserica Sf. Maria.

Proiectul include o serie de 13 concerte, evenimentul de deschidere va avea loc pe data de 02 iulie 2021, la ora 12:15.

Seria de concerte va continua în fiecare vineri de la ora 12:15, cu o altenanţă de sunete între baroc şi muzică tradiţională, muzică nordică pentru oboi şi canto, muzică de cameră în diverse combinaţii.

În plus față de deliciile muzicale, vizitatorii au, de asemenea,…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Mesajul de Paști al mitropolitului Clujului: Credința fără fapte bune e moartă. Dragostea adevărată este jertfelnică

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, i-a îndemnat pe credincioși să facă fapte bune de Paști spunând că credința fără fapte e moartă. Înaltul ierarh ortodox a făcut referire și la războaiele din Ucraina și Gaza și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă: Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ!

Publicat

Suntem garanția că Alba Iulia va crește, va progresa, se va dezvolta! Vă mulțumim pentru toată susținerea și vă asigurăm că niciun vot nu va fi în zadar! Alături de voi, suntem mai mult decât o forță!

În echipa dumneavoastră, dascăli, medici, avocați și antreprenori, oameni care performează, atât în sectorul privat, cât și în cel public:

Gabriel Pleșa

Gabriel Medrea

Ionuț Fulea

Marius Filimon

Corina Rotar

Lucian Morgovan

Cornel Sandu

Narcisa Bucureștean

Adrian Negruțiu

Bogdan Lazăr

Emil Popescu

Alin Stanciu

Adrian…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PNL: Competitivitate este cuvântul cheie pentru următorii ani

Publicat

hava

Summitul UE, de săptămâna trecută, a avut o temă majoră: competitivitatea europeană. Este, cred eu, punctul principal și marele pariu pe care suntem obligați să-l câștigăm în anii următori.

Fie că discutăm despre industrie, despre agricultură, cercetare sau orice alt domeniu, Uniunea Europeană este obligată să fie competitivă. Altă variantă nu există, însă pentru asta avem nevoie de un plan coerent de investiții, trebuie să îmbunătățim reglementările europene și să eliminăm orice bariere încă rămase între statele membre.

Proiectul pieței unice la nivelul Uniunii Europene, în toate dimensiunile și sectoarele ei, este astăzi mai important ca oricând. Nu putem discuta de digitalizare într-o zonă a Uniunii și în alta nu, așa cum nu putem discuta despre tranziția la o economie verde într-o parte și în alta nu.

Unificarea pieței energetice, a telecomunicațiilor sau a pieței de capital sunt obiective pentru care s-au făcut pași în direcția corectă și care trebuie finalizate.

Uniunea Europeană trebuie să devină competitivă pentru a-și păstra și consolida poziția în economia globală.

Este obiectivul clar spre care trebuie să ne îndreptăm în următorii ani, e miza cea mai importantă pe care viitorul Parlament European o va avea.

Mircea Hava, europarlamentar PNL

Membru PPE

Citește mai departe

Cluj

AȚI VĂZUT-O? Tânără de 26 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

„La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că CIOBAN TARCEA ELENA, în vârstă de 26 de ani, în cursul zilei de 26 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe