Connect with us

Eveniment

Semn rău - În Germania au scăzut salariile pentru prima dată după 14 ani

Published

on



Primele semne de scădere economică din cauza pandemiei apar în Germania. Pentru prima dată din 2007 salariile au scăzut, scrie agerpres.ro.

În termeni nominali, câştigul salarial mediu lunar a scăzut cu 0,6% în 2020 comparativ cu 2019, arată datele publicate miercuri de Oficiul federal de statistică (Destatis). Ţinând cont de evoluţia inflaţiei, care a fost de 0,5% în 2020, scăderea salariilor este şi mai brutală, fiind în medie de 1%, informează AFP.

Acest recul „a fost influenţat în principal de criza coronavirusului”, a precizat Destatis.

Economia germană a înregistrat în 2020 un recul istoric de 5% al Produsului Intern Brut, ca urmare a efectelor pandemiei şi a restricţiilor introduse în contextul pandemiei.

„Este pentru prima...

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Aproape un milion de lei alocați la Cluj-Napoca pentru închirierea de spații pentru elevii din școlile care sunt în șantier

Published

on

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca au alocat, luni, aproape un milion de lei pentru ca elevii din mai multe școli să poată merge la cursuri.

Este vorba de mai multe clase de la mai multe școli care se află în...

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Campioană la 15 ani. Jucătoarea de tenis din Sebeș, Giulia Pienariu, a câștigat un trofeu important la Cluj-Napoca

Published

on

Campioană la 15 ani: Tânăra jucătoare de tenis din Sebeș, Giulia Pienariu, în vârstă de 15 ani, a câștigat un important turneu de tenis desfășurat la Cluj-Napoca. 

Turneul s-a desfășurat în perioada 14-16 septembrie 2024. Giulia Pienaru și-a adjudecat trofeul Marc – Cupa LEVIS automobile, la categoria 18 ani fete.

Din această toamnă, Giulia a început studiile la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, fiind pasionată de limbi străine.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sâmbătă: Alba Iulia City Race 2024. Sute de alergători vor lua startul în cinci curse cu nivel diferit de dificultate. Program

Published

on

Sute de alergători vor lua startul la Alba Iulia City Race, o competiție devenită deja tradiție pentru Cealaltă Capitală. Evenimentu va avea loc în weekend-ul viitor.

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie. Organizatorii au stabilit cinci trasee de alergare, fiecare cu un nivel diferit de dificultate și distanță.

Este vorba despre un traseu de 21 de kilometri, altul de 11 kilometri, o cursă populară de cinci kilometri și una de familie, de doi kilometri și jumătate. De asemenea este disponibil și o cursă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia

Published

on

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia, în perioada 22-30 septembrie.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia au transmis că în toate parohiile eparhiei Alba Iuliei se desfășoară o colectă de bani ”pentru sprijinirea fraților noștri greu încercați de inundațiile devastatoare care au lovit județele Galați și Vaslui”.

Comunicat de presă

”În aceste vremuri de încercare, Biserica își arată, ca întotdeauna, dragostea și grija...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement